NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - United '76 Schoten  8 - 1  (2-1)
   
DATUM 14-09-2012  21:15
   
DOELPUNTEN Skeric (3), Cosemans (2), Lauwers (1), Plompen (1), Bomboi (1) 
   
VERSLAG De Real beloften gaven alvast het goede voorbeeld en maakten brandhout van hun opponenten (11 - 1), nochtans waren er meerdere afwezigen, Lambaerts, Engels en Caers gekwetst en Scheerens (studie) maar de ruime kern zorgde voor spektakel. Bij de grote jongens was iedereen aanwezig en kreeg in het doel Tim Aps deze keer de voorkeur op Witvrouwen en Van Bael in een beurtrol systeem. De bezoekers, al enkele jaren het zwarte beest van Noorderwijk ging verrassend aanvallend van start en klom op voorsprong toen Dihay van dichtbij mocht intikken. De thuisploeg was even van de kook en wist niet direct een antwoord op de stugge verdedigingsgordel van de Antwerpenaars. Het was lang wachten op de gelijkmaker via Brecht Cosemans (1 Ė 1). Maar het bleef moeilijk en het wroeten en wachten duurde tot net voor de rust. Spits Nasser Skeric wil zo snel mogelijk naar eerste terug, liefst met Noorderwijk en dan scoor je best zo veel mogelijk. En zijn eerste van drie doelpunten bracht de thuisploeg op 2 -1.

Na de pauze zagen we het echte Berkemus en vielen de doelpunten snel, Mike Verheyen met 3 Ė 1, en Skeric twee keer achter elkaar voor de 5 - 1. Nu was er helemaal geen houden meer aan, Noorderwijk onder stoom en Brecht Cosemans met zijn tweede van het seizoen (6 - 1). Uitblinker Skeric liet belofte Jelle Lauwers scoren (7 Ė 1) en Sandro Bomboi met een knap nummertje zette de knappe eindcijfers op het bord (8 Ė 1). Coach Schapmans bewees alvast zijn vakmanschap en de ploeg lijkt klaar voor een sterk seizoen. Volgende week is men vrij en over veertien dagen komt Bocholt langs en staat de eerste topper al op het menu.

Real Noorderwijk speelde met: Aps, Van Bael, Skeric, Verheyen, Hermans, Loncke, Issam, Cosemans, Bomboi, Lauwers en Van der Auwera 

TERUG