NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - USM Cile Grace-Hollogne  8 - 6  (4-1)
   
DATUM 03-04-2013  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG De titel van de beloften was binnen, het feestje volop aan de gang in de kleedkamers... Maar er moest nog wel gevoetbald worden. Het eerste elftal had als opdracht de derde plaats veilig te stellen en dat kon enkel door te winnen ! In de heenwedstrijd was Grace-Hollogne nog 2 maatjes te klein voor de Noorderwijkenaren. Maar de ene wedstrijd is de andere niet en het liep niet van een leien dakje voor de thuisploeg. Cosemans brengt Real op een 1-0 voorsprong doch G-H brengt al snel de bordjes in evenwicht: 1-1. De thuisploeg is echter vastberaden om de 3 punten in de wacht te slepen, 2x Skeric en Loncke bezorgen Real een comfortabele 4-1 voorsprong bij de rust.

Maar wie verwacht had dat de 2e helft een makkie zou worden, kwam bedrogen uit. Real liet G-H terug in de wedstrijd komen, het bleef spannend tot het einde en mede dankzij een beresterke Aps konden de Real-boys de bezoekers afhouden. G-H rook bloed en trok met man en macht in de aanval. Vaak trok het te fel van leer en kookten de potjes over waardoor G-H nog 2 rode kaarten slikte in de eindfase van de wedstrijd. Verheyen, 2x Cosemans en Skeric deden G-H verder de das om, eindstand 8-6. De 3e plek kan ons niet meer ontglippen, opdracht volbracht, een tevreden T1, een overgelukkige T2, mooie einde seizoensfinale, aanstaande vrijdag nog eens 6 punten pakken om in schoonheid af te sluiten !

Real Noorderwijk speelde met: Aps, Van Bael, Bomboi, Skeric, Verheyen, Loncke, Cosemans, Van Der Auwera, Lagouireh en Elouadi. 

TERUG