NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - RSC Koersel  7 - 3  (4-0)
   
DATUM 29-03-2013  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Onze 1e ploeg had nog het een en 't ander recht te zetten na 3 verlieswedstrijden op een rij. Die 3e plek was nog geen zekerheid, dus winnen was de boodschap ! Real vliegt er van meet af aan vol tegen in, Cosemans tekent voor de 1-0, 2-0 en 3-0 : een zuivere hattrick voor Brecht ! Issam Elouadi krijgt zijn oude vorm stilaan terug te pakken en trapt onhoudbaar de 4-0 binnen. Koersel speelt verdienstelijk doch vindt een attente Aps op zijn weg. Ruststand 4-0 en Real op rozen.

De thuisploeg gaat in de 2e helft door op zijn elan, Scheerens legt er 2 in het mandje : 5 en 6-0. Er is al drie kwart van de wedstrijd gespeeld wanneer Koersel zijn eerste doelpuntje kan meepikken, Abidar is de doelpunten maker van dienst : 6-1. Maar Real blijft heer en meester, Van Der Auwera in goede doen : 7-1. Koersel mag via Rafiq en Mignolet nog 2x scoren : 7-3 is de eindstand. Leuke avond, 2 maal gewonnen, een vervroegd paasgeschenk ! Nu woensdag wacht al een nieuwe opdracht met de uitgestelde thuiswedstrijd tegen GraÁe Hollogne in sporthal De Mixx ! De titel voor de beloften en de derde plaats voor het A-team, zijn het doel, het vat staat klaar.

Voor Real speelden Aps, Loncke, Lagouireh, Elouadi, Cosemans, Scheerens, Van Der Auwera, Caers, Lauwers, Becirbegovic, Lambaerts en Van Bael 

TERUG