NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD MFC SI Heusden-Zolder - ZVK Celtic Houthalen '94  6 - 5  (3-3)
   
DATUM 21-09-2012  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Celtic maakte de verplaatsing naar Heusden met dezelfde ploeg als vorige week tegen Tongeren. Enkel Aydin vervolledigde de groep en nam de plaats in van Mo.
En de geschiedenis herhaalt zich van Celtic loopt opnieuw in de val want nog geen drie minuten gespeeld en Vanbeuren gaat op wandel op links en schiet de 1-0 binnen. Twee minuten later verdubbelt Amajoud de marge voor Heusden. Semir kan dan in de zesde minuut en vrije trap binnenschieten, 2-1. Maar ongeveer halfweg de eerste helft licht dom balverlies aan de basis van Amajoud ís 3-1. Celtic probeert er wel wat aan te doen en in de vijftiende minuut kan Sven inspelen op Youssef die draait en schiet. Biesmans pareert met het betere voetenwerk. Celtic gaat door op zijn elan en als Meykens twee minuten voor de pauze een 10m moet toestaan, kan Haris de aansluiter scoren, 3-2. In de allerlaatste minuut rukt Semir nog eens op op links en kan Omar aan de tweede paal de gelijkmaker binnenschuiven.

Na de pauze opnieuw een ongelukkige Yassine en neefje Rossi ziet Vanpol alleen aan de twee de paal staan en jawel, 4-3. Drie minuten later hangen de bordjes alweer gelijk als Fabrizio de ingelopen Semir bedient aan de tweede paal. Even voor halfweg de herneming haalt Meykens nog eens uit als vanouds. Baeten verkijkt zich hierop en Amajoud bedankt met de 5-4 in de rebound. In de 33e minuut dan kan de wedstrijd gespeeld zijn maar Celtic scoort niet, Heusden countert snel, scoort ook niet en Sven bedient dan opnieuw Semir na zijn mijlsaanloop en het staat 5-5. Een minuutje later kan Aydin net niet de rebound op een schot van Fabrizio binnentikken en aan de overkant kan Amajoud slim de Ďterugspeel-Ďbal binnenschuiven, 6-5.Celtic gooit nu alles in de strijd en opnieuw kan Aydin een inspelen van Sven niet in doel deviŽren. Een minuutje voor affluiten kan Fabrizio nog eens verschroeiend uithalen, maar scoort niet en dus keert Celtic met 0 punten terug naar huis.

Een leuke en sportieve partij, dat wel, maar als je ambities hebt en die wil waarmaken, gaan we moeten koelbloediger afwerken en bitsiger verdedigen. Volgende week thuis al tegen Eisden Ė Dorp. 

TERUG