NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD MFC SI Heusden-Zolder - Real Noorderwijk  4 - 11  (3-4)
   
DATUM 19-10-2012  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Na de overwinning in Kortessem trok Real met veel ambitie richting Limburg. Heusden-Zolder was nog ongeslagen dit seizoen en kon rekenen op de vertrouwde sterke pionnen Vincenzo Rossi, Kristof Meykens en Niels Vanpol. Bovendien had het zich versterkt met Nordin Amajoud (ex United Schoten). Bij de bezoekers ontbraken Herremans, Bomboi (gekwetst) en Teodori. Scheerens (vorig seizoen nog in de beloftenkern en ei zo na gestopt met zaalvoetbal) was de kapitein aan het roer. Sjakie dankte trainers en supporters met een knalprestatie ! Trouwens, de beloftenploeg van Real won verdiend met 1-3 en staat ongeslagen op kop. Terug naar het eerste elftal : al in de 1ste minuut blundert de thuisgoalie als hij een bal van Skeric door de benen laat glippen : 0-1 en een droomstart voor Real. Geen 3 min. ver, hands van Loncke, geel bovenop en penalty : 1-1. 5e min. Skeric trapt op doel, de keeper lost opnieuw en 1-2. In tegenstelling tot het sluitstuk van Heusden, is doelman Aps van Noorderwijk wel bij de les en voorkomt met een reflex de 2-2. Halfweg de eerste helft een trap van Issam, gekeerd door de keeper, de rebound is voor Verheyen : 1-3. Real in euforie doch niet voor lang want uitblinker Rossi mag na slap verdedigen de aansluitingstreffer binnen tikken : 2-3. Ondertussen is de wedstrijd uitgegroeid tot een ware thriller met alles op en aan. Aps (die op hoog niveau keept) kan Heusden van de 3-3 houden, Skeric probeert nogmaals met een verre trap de keeper te verschalken, daarna krijgt Nasie (na een aangeschoten bal) onverdiend geel, 10-meter trap voor Heusden die gelukkig naast gaat. Even later is het dan toch prijs, geharrewar voor doel, de scheids ziet een fout van Verheyen, geel voor Mike, vrije trap Heusden : 3-3. De droom van Heusden is even snel voorbij, Issam kan meteen tegen prikken en de 3-4 is een feit. Tevens de tussenstand bij de rust.

Heusden begint sterk aan de 2e helft en zet Real onder stevige druk. Na iets meer dan ťťn minuut spelen komt het opnieuw langszij : 4-4. Het spel blijft snel over en weer gaan, op vrije trap maakt Verheyen er met een ingestudeerd nummertje 4-5 van. Het was een zware fysieke veldslag en dat laat zich gevoelen. Er komen iets meer slordigheden in het spel van de thuisploeg en dat wordt afgestraft door de Noorderwijkenaars. Issam met een knappe doorsteekpas naar Cosemans. De gelukzalige glimlach bij Brecht spreekt boekdelen : 4-6. Nacer met een knal, owngoal van Heusden : 4-7. Heusden besluit dan met een vliegende keeper te gaan spelen (Meykens) en krijgt het spreekwoordelijke deksel op de neus : 4-8 Verheyen. Cosemans straft een verdedigende blunder af : 4-9. Loncke pikt ook nog een goaltje mee : 4-10, en de laatste is voor het Nasie-monster : 4-11. Onze voorzitter stuurde zijn reactie vanuit Calpe : WAW. Dat was het ook, spanning, mooi voetbal, veel sfeer, een topper waardig ! Verdiende overwinning en dikke proficiat aan de Real boys !!!

Real kwam aan de aftrap met : Aps, Issam Elouadi, Scheerens, Cosemans, Skeric, Loncke, Van Der Auwera, Caers, Verheyen, Becirbegovic en Van Bael. 

TERUG