NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Eurosport Bocholt - Real Noorderwijk  0 - 5  (2-0)
   
DATUM 08-02-2013  21:15
   
DOELPUNTEN Verheyen (1x), Skeric (2x) 
   
VERSLAG Na deze deugd doende overwinning stond de A-ploeg van Real te popelen om aan hun wedstrijd te beginnen. Het was even aftasten in de beginfase maar Real heeft het meeste balbezit en Bocholt trekt geregeld aan de noodrem om de bezoekende aanvallen af te breken. Vooral Brecht Cosemans krijgt heel wat te verduren. Bocholt komt onverwacht op voorsprong door een afgeweken bal, het doelpunt komt op naam van El Badey : 1 - 0. En het geluk zit duidelijk aan de kant van de leiders deze keer want Bocholt kan de score snel verdubbelen via Ahmidouche : 2 - 0 uit slechts 1 echte kans, zo word je kampioen zeker ? Real zet nog enkele knappe acties op poten maar scoren lukt niet meer voor de rust trekt naar de kleedkamer met een 2-0 achterstand, benieuwd of trainer Schapmans nog een konijn uit zijn hoed kan toveren.

De Noorderwijkenaren starten furieus in de 2e helft, Aziz met een pass op Bomboi : diens schot belandt in het zijnet. Verheyen probeert het dan maar van ver : doelman Eerlings zweeft de bal in hoekschop. En opnieuw mag Verheyen op doel trappen, heerlijke knal en de aansluitingstreffer is een feit : 2 - 1, en we hebben opnieuw een match ! Maar dan beginnen onze beide scheidsrechters mee te gaan in de toneelstukjes van Bocholt en Noorderwijk staat in een mum van tijd met 5 fouten. Ongelooflijk hoe men op zo'n korte tijd een wedstrijd kan dood maken. Terwijl venijnige foutjes op onze jongens niet gefloten werden, kreeg de thuisploeg de fouten in de schoot geworpen. Ook zo word je kampioen ! Maar de bezoekers geven zich niet gewonnen en blijven aandringen. Met succes ditmaal en zo kan Skeric de verdiende gelijkmaker tegen de touwen prikken : 2 - 2. Real is nog steeds het meest in balbezit doch Bocholt is dodelijk efficiŽnt: Makrani tekent knap voor de 3 - 2, Jakir direct voor de 4 - 2. Even laait de hoop weer op bij de bezoekers als Skeric profiteert van geklungel in de Bocholt defensie en nog kan milderen tot 4 - 3 doch die hoop wordt meteen weer de bodem ingeslagen als Marouane doelman Aps vloert en de 5 - 3 eindstand op het scorebord zet.

Conclusie: veel goede wil, tonnen inzet en toch wel wat mogelijkheden, een gelijkspel was correct geweest doch het geluk (en de scheidsrechters) stond aan de kant van Bocholt. Sterke wedstrijd van beide ploegen, van de toekomstige kampioen verliezen is geen schande. Volgende week wacht een nieuwe tegenstander die we met veel inzet en moed zullen bekampen !

Real speelde met Aps, Van Bael, Loncke, Lagouireh, Skeric, Verheyen, Cosemans, Bomboi, Raguragui, Hermans, Elouadi en Scheerens. 

TERUG