WEDSTRIJD Salaam Mechelen - ZVK Proost Lier  8 - 6  (3-5)

DATUM 23-01-2013  21:15

DOELPUNTEN 2’ Benlakdame El Mahdi (1-0), 3’ Pelckmans (1)1), 3’ en 4’ Salah (1-2 en 1-3), 5’ Benlakdame El Mahdi (2-3), 12’ Ayaou (3-3), 13’ Bouyakoubi (3-4), 13’ El Kharroubi (3-5), 22’ Salah (3-6), 23’ Ayaou (4-6), 24’ Zitoune (5-6), 34’ Benlakdame El Mahdi (6-6), 35’ Ayaou (7-6) en 37’ Benlakdame El Mahdi (8-6).

VERSLAG Salaam Mechelen heeft veertien wedstrijden moeten knokken om zijn eerste zege van het seizoen af te dwingen. Het gebeurde in de midweekwedstrijd tegen gebuur Proost Lier. Ene Benlakdame El Mahdi was met vier doelpunten “de man van de wedstrijd.” Hij scoorde meteen al na enkele baltoetsen en bracht Salaam terug in de wedstrijd nadat de bezoekers tot 1-3 waren uitgelopen. Nog voor de rust speelde Lier een 3-5 voorsprong bij mekaar. De tweede helft begon met de 3-6 en daarna was het Lierse liedje uit. Salaam scoorde nog vijfmaal op rij en stelde met drie treffers in de laatste vijf minuten de zege veilig. Twee daarna van Benlakdame El Mahdi.