WEDSTRIJD Minicup Lommel - Salaam Mechelen   -  AMC (6-3)

DATUM 07-09-2012  21:15

DOELPUNTEN 3’ Özcan C. (1-0), 8’ en 9’ Cox (2-0 en 3-0), 10’ Özcan C. (4-0), 12’ Atsouli (5-0), 17’ Cox (6-0), 18’ El Moussaoui (6-1), 20’ 10m. Kelkaghi (6-2), 20’ Ayaou (6-3), 23’ en 24’ Zitoune (6-4 en 6-5), 33’ Bielen (7-5), 34’ Zitoune (7-6), 35’ Özcan Kahan (8-6) en 38’ Zitoune (8-7).

VERSLAG Lommel startte (zonder de gekwetste Bekaert) in ijltempo en leidde na 17 minuten met maar liefst 6-0. Toen Mechelen (niet met ex-Lommel speler Bargibant in doel) tegen scoorde dachten velen dat het enkel een eerreddend doelpunt was. Zeker nadat El Messaoudi met rood verdween. Toch scoorden de bezoekers nog voor de rust tweemaal. Toen Zitoune na de pauze Salaam tot op 6-5 terugbracht was alles te herdoen. Coach Zico herschikte zijn ploeg, zette alles dicht en loerde op de counter. Het leverde na veel bibberen de eerste driepunter op.