WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - Dolce Vita Morlanwelz  8 - 1  (2-1)

DATUM 22-02-2013  21:15

DOELPUNTEN 5’ Zouggaghi (1-0), 10’ El Haoual (2-0), 20’ Henrique Cox (2-1), 26’ Achahbar (3-1), 28’ El Haoual (4-1), 34’ en 35’ Zouggaghi (5-1 en 6-1), 40’ Sababti (7-1 en 8-1).

VERSLAG FTA won ook vlot de vierde ontmoeting dit seizoen met het Henegouwse Morlanwelz. Ondanks de onbeschikbaarheid van de gekwetsten Ajouaou en Morant (hoopt binnen zes weken de trainingen te kunnen hervatten) en de geschorste Hitou legde de thuisploeg er meteen de pees op. Met resultaat, want na het eerste kwart leidde de thuisploeg al met 2-0. Luca Cragnaz koos dan om met een vliegende doelman de schade te beperken. Tot ongenoegen van de thuisaanhang lukte hij daarin. Meer nog: op slag van rusten tikte een vrij onzichtbare Henrique zelfs de 2-1 binnen. Het was na de rust even wachten op hogere cijfers. Achahbar gaf na vijf minuten met een omgezette vrijschop het sein daartoe(3-1). MLZ was er opnieuw aan voor de moeite en slikte in het laatste deel nog vier goals.