WEDSTRIJD Futsal Hasselt - Salaam Mechelen  10 - 1  (4-1)

DATUM 22-03-2013  21:15

DOELPUNTEN Willems (1-0), Di Marco (2-0), Benlakdame (2-1); R. Dahbi (3-1), Ciarlo (4-1), Willems (5-1), Di Marco (6-1), Willems (7-1), Papanicolaou (8-1), Willems (9-1) en Kaddouri (10-1).

VERSLAG Hasselt had heel wat meer weerwerk verwacht van Salaam Mechelen. De thuisploeg toonde zich heel dominant, had tactisch alles in de greep en kon door tempoversnellingen ook zijn efficiëntie onderlijnen. Met vier treffers vond Niels Willems zijn rendement terug. De bezoekers scoorden na de 2-0 mooi tegen, doch lieten zich voor de pauze nog tweemaal rollen. De tweede helft was er echt teveel aan. In het eerste kwart gebeurde er zelfs weinig of niets hartverwarmend. De kijkers hadden toen meer oor en oog voor schermen en de prestaties in Macedonië – België. Al was daar buiten de 0-2 winst ook niet zoveel te beleven.