NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVC Leopoldsburg - Real Noorderwijk  3 - 4  (2-2)
   
DATUM 27-01-2012  20:25
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Tegenover topploeg Noorderwijk heeft de beloftenploeg van Leopoldsburg, tot twee minuten voor het eindsignaal, uitzicht gehad op een gelijkspel. Maar zoals het vrij vaak gebeurt, liet het zich in extremis ringeloren.

Met een schitterend schot kwam Real op voorsprong in de 3': 0 – 1. ZVC was in de 8' dicht bij de gelijkmaker met een schot binnenkant paal. Twee minuten later mocht de Noorderwijkse doelman van geluk spreken dat hij de bal nog net kon mee grabbelen. Slechts uitstel, want de jongste van het veld, Nick Van Kort, werd beloond voor zijn inzet en tekende de 1 – 1 aan.

ZVC was de evenknie van Real, maar moest balverlies bekopen in de 14' : 1 – 2. De Kampse keeper had zijn handen vol en speelde zich met zijn bewonderenswaardige reddingen in de kijker. Net voor affluiten van de eerste helft tekende Roberto Di Giambattista voor de verdiende 2 – 2.

De tweede helft was nog maar één minuut bezig toen een speler van Real drie Kampenaars in de wind zette en zijn ploeg op voorsprong schoot: 2 – 3. Een kwartier lang scheen de wedstrijd dood te bloeden, tot Di Giambattista, met nog twee minuten te gaan, weer opflakkering teweegbracht,: 3 – 3.

Het gelijkspel was zo goed als een feit. Doch in de allerlaatste minuut gebeurde weer waar ZVC blijkbaar een patent op heeft: een onverdiende nederlaag in de eindfase van de strijd: 3 – 4. (Clamonz) 

TERUG