NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVC Leopoldsburg - Pibo Tongeren  5 - 6  (3-2)
   
DATUM 13-01-2012  20:25
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG De beloften hebben goed gereageerd na de blamage van verleden week. Het was uitkijken naar het wederoptreden van Wawrzak die na een half jaar terug was van weggeweest. Mike Verheyen mocht, als voorbereiding op de match bij de eerste ploeg, ook een helft meespelen omdat hij langere tijd out was.

De jonge gasten trokken zich op aan Verheyen, die de Tongerse beloften aan flarden speelde: 3-0 na 18 minuten, 3 goals van Verheyen. Maar toen Verheyen zich moest voorbereiden voor de match van het A team, zakte ZVC heel even in mekaar: 3-2 op twee minuten tijd.

Als je bedenkt dat we nog twee keer op de paal schoten en drie 10-meters misten, dan hadden we wel een paar goaltjes meer moeten maken, want de competitieleider deed tijdens de eerste helft zijn koppositie geen eer aan. In de tweede helft scoorde Wawrzak al direkt: 4-2. In een aanvankelijk gelijkopgaande tweede helft kon Pibo zich gaandeweg herpakken en over ZVC heen springen tot 4-5.

Met zijn tweede van de avond bracht Wawrzak, met een wondermooie goal, nog de 5-5 op het bord. En net voor tijd lukte PIBO de winning-goal : 5 - 6. Helaas.

Een gelijke stand was billijker geweest, maar onze beloften mogen toch met opgeheven hoofd het terrein verlaten.

Sterke prestatie tegen de leider van de reeks. Sterke prestatie van de scheidsrechter. (Ph. Van Beeck)

ZVC speelde met: Trippaers, Boonen, R. Di Giambattista, Van Kort, Trabucco, Bormans, Festjens, Wawrzak, Verheyen, Pauwels, Henriouille, Boufidis (tester). 

TERUG