NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD United '76 Schoten - ZVC Leopoldsburg  3 - 4  (1-1)
   
DATUM 23-09-2011  20:00
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Na maandenlange voorbereiding om dit belofteteam samen te stellen konden we nu eindelijk zien wat we waard waren. Eťn negatief punt was vandaag dat Jeroen Van Wijk gekwetst is voor 6 weken (scheur in een pees).

Trabucco scoort al in de eerste minuut de 0-1. Leopoldsburg speelde goed met een uitstekende Trippaers in doel. Maar toch wordt het 1-1. Schoten speelt met 2 viertallen, een zwakkere en een sterkere. Die sterkere viertal blijkt een deel van de eerste ploeg te zijn! We gaan de rust in met 1-1 als tussenstand.

Onze coach heeft een tactische zet van jewelste. Omdat hij weet dat de tegenstander met het zwakkere viertal gaat beginnen zegt hij tegen zijn poulains dat ze hoog moeten gaan storen, gaan vastzetten en gewoon de tegenstander overdonderen in de eerste 5 minuten. Dit lukt wonderwel : Het wordt 1-3 op 5 minuten door goals van Triekels (een scudraket) en Pauwels. Bormans maakt nog een wondermooie aktie op rechts (schakelt twee man uit) maar er staat spijtig genoeg niemand voor de goal om deze bal in te tikken. Leopoldsburg krijgt het moeilijk en het word 3-3. Maar op karakter maakt Munters er 3-4 van met een mooi doelpunt. Op de scheidsrechter was niets op aan te merken en floot zeer behoorlijk.

Een zeer geslaagd optreden op verplaatsing als men bedenkt dat 5 beloftespelers van United Schoten van de eerste ploeg waren!
Volgende week staat de topper tegen Ougree te wachten (ook gewonnen).
KOM KIJKEN NAAR ONZE JEUGD om 20h20. 

TERUG