NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Turquoise Antwerpen - ZVC Leopoldsburg  6 - 2  (3-1)
   
DATUM 25-11-2011  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Twee impulsieve ploegen begonnen gretig aan de partij. Het spel golfde voortdurend van het ene doelgebied naar het andere, maar tot open kansen kwam het aanvankelijk niet. Na een kwartier werd de ban echter gebroken: 1 – 0. Een paar minuten later stelde LorenzoTrabucco vanuit een geharrewar voor doel, al vallend en met meeval de ploegen gelijk: 1 – 1.

ZVC ging vervolgens onbezonnen naar voren dringen. Onze spelers bezondigden zich al te graag aan al te individuele pogingen. Dat leidde meer dan eens tot onnodig balverlies dat telkens werd afgestraft. Het stond 3 – 1 bij de rust.

Na de korte pauze stak ZVC een tandje bij. Doch van een ploeg was er geen sprake meer. Alles beperkte zich tot persoonlijke acties. Balverlies gaf Turquoise de gelegenheid om de cijfers op te drijven tot 4 – 1. Nieuweling Veli Akyuz zorgde, na een kwartier, toch nog voor de 4 – 2.

De tijd begon te dringen en daardoor pakte ZVC uit met vliegende keeper. Zoals het meestal het geval is, leverde deze tactiek niets op. Integendeel, het werd uiteindelijk 6 – 2.

De overwinning van Antwerpen was dik verdiend en niet eens overdreven. Een onmondig en te individualistisch acterend Leopoldsburg ging zwaar onderuit. Leergeld betaald, zo heet dat dan. Dat vraagt erom de mouwen op te stropen voor de volgende wedstrijd.

De arbiter deed zijn werk op een kalme, onopvallende manier, kordaat en correct. Als het waar is moet dat ook gezegd worden. (Clamonz)

ZVC Leopoldsburg speelde met: Trippaers, Triekels, Munters, Pauwels, Trabucco, Bormans, Van Kort, Festjens, Akyuz. 

TERUG