NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD RSC Koersel - ZVC Leopoldsburg  6 - 3  (2-1)
   
DATUM 06-01-2012  20:30
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Zwakke partij van onze youngsters. Enig lichtpunt was onze nieuwkomer Ersoy Akyil, die een zeer geslaagd optreden kende.

ZVC komt 2-0 achter doch in de laatste 5 minuten van de eerste helft komen de jongeren erdoor en scoren ze via Johan Munters: 2 Ė 1. Ruststand.

In de tweede helft wordt de match een bikkelharde derby, zo fel zelfs dat er 3 rode kaarten vallen: twee voor RSC en eentje voor ZVC (Pauwels). Dries Boonen scoort vroeg in de tweede helft; het staat gelijk : 2 - 2! Leopoldsburg kan niet profiteren bij twee overtal-situaties ten gevolge van twee opeenvolgende rode kaarten voor RSC. Meer nog, Koersel loopt uit tot 5-2. Ersoy Akyil scoort nog tegen: 5-3. Weer wat hoop, maar de 6 Ė 3 doet het licht uit en de deur definitief dicht.

…ťn van de slechtste matchen van de beloften dit seizoen. We verwachten daarom een reactie volgende week. Onze nieuwe aanwinst is er dan ook bij. Alhoewel het een bitsige en moeilijke partij was hield de scheidsrechter de zaak stevig onder controle. Chapeau! (Ph. Van Beeck)

ZVC Leopoldsburg speelde met : Trippaers, Pauwels, Boonen, Festjens, Trabucco, Akyil, Van Kort, Bormans, Cosemans, Munters, Henrioulle 

TERUG