NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Meeuwen - Turquoise Antwerpen  7 - 2  (4-2)
   
DATUM 24-02-2012  21:15
   
DOELPUNTEN 7' About 0-1, 8' Clerkx 1-1, 9' About 1-2, 13' Knevels 2-2, 16' El Boujjoufi 3-2, 19' Knevels 4-2, 26' Owngoal 5-2, 28' De Smedt 6-2, 40' Witters 7-2. 
   
VERSLAG Na 5 nederlagen moest Meeuwen dringend punten pakken om niet weg te zakken in de buik van het klassement. Voor deze wedstrijd mistte Meeuwen zijn volledig verdedigend compartiment, Hontis (vakantie), Nelis (gekwetst), Van Seggelen (geschorst), Battista (ziek).

Toch begon Meeuwen voortvarend aan de wedstrijd en eistte het meeste balbezit op. Antwerpen trok zich terug tot in het eigen doelgebied. Dit leverde enkele schietkansen op voor Poelmans, maar het vizier staat nog niet juist afgesteld.

Na 7 minuten komen de bezoekers een eerste maal over de middellijn, About infiltreert door het midden en schiet verrassend de bezoekers op voorsprong. Meeuwen reageert onmiddellijk met een poging van Clerkx op de paal. Slechts uitstel want 1 minuut later brengt diezelfde Clerkx de bordjes weer in evenwicht. Niet voor lang echter want weer 1 minuut later wordt About met een boogbal over de verdediging alleen voor Witters gezet en tekent zijn 2e van de avond aan. Dit noemt men dan scoren aan 100%. Meeuwen blijft niet bij de pakken zitten en controleert weer de wedstrijd. Na 13 minuten brengt Knevels de stand terug in evenwicht. Meeuwen voelt dat er meer in zit en drukt het gaspedaal nog wat dieper in. Bosmans speelt Poelmans vrij, een strakke bal tot aan de 2e paal waar El Boujjoufi Meeuwen voor het eerst op voorsprong brengt. Antwerpen is aan het wankelen en Meeuwen profiteert hier optimaal van , een mooie aktie Bosmans-Arslan wordt door Knevels aan de 2e paal binnen getikt. Zo gaan we rusten met een 4-2 stand.

Begin 2e helft zien we hetzelfde spelbeeld met voornamelijk balbezit voor Meeuwen. Toch kan Antwerpen enkele keren gevaarlijk uitbreken maar een uitstekend keepende Witters staat telkens pal. Na 26 minuten een aktie van Bosmans langs de lijn, hij wil Clerkx aan de 2e paal bedienen, Sahin wil dit voorkomen maar kan enkel de bal in eigen doel deviŽren. De wedstrijd is nu gespeeld. Dan is het tijd voor het heroptreden van De Smedt na een lange inactiviteit. Hij heeft echter maar 1 minuut nodig om zich te laten gelden. Hij onderschept een bal en gaat alleen op de doelman af, deze heeft geen schijn van kans en Meeuwen staat op 6-2. De wedstrijd is gespeeld en er volgen nog kansjes voor beide ploegen. 30 seconden voor affluiten kunnen de bezoekers een 3 tegen 1 situatie niet afwerken door een attent keepende Witters, hij lanceert zelf de tegenaanval met de bal aan de voet, en na een 1-2 met Poelmans kan hij zijn sterke wedstrijd bekronen met een doelpunt. Eindstand 7-2.

Na een slechte reeks knoopt Meeuwen terug aan met een verdiende overwinning. 

TERUG