NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVC Leopoldsburg - ZVK Meeuwen  3 - 2  (1-2)
   
DATUM 10-02-2012  21:30
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Een wedstrijd die alle kanten uit kon. De uitslag werd voor een stuk bepaald door twee goede goalkeepers en door een resem harde schoten van beide ploegen op lat en paal.

Na drie minuten keek ZVC al tegen 2 blauwe kartons aan en had Dieter Conard de Kampse meubelen al gered. Doch in de 4' moest hij zich gewonnen geven op een zuiver afgewerkte kans: 0 Ė 1. Meeuwen was aanvankelijk de betere ploeg. Maar Leopoldsburg kwam steeds beter in de wedstrijd en na een vrijschop belandde de bal bij Mike Verheyen, die vanuit een onmogelijke positie de gelijkmaker nette: 1 Ė 1.

Op het kwartier kwam ZVK verdiend op voorsprong via een snelle uitbraak en een fraaie driehoek: 1 Ė 2.

Daarna gingen de Kampenaars op het pedaal drukken, maar de gelijkmaker bleef uit mede dankzij schitterende parades van de Meeuwse goalie.

We waren nog maar twee minuten na de herneming wanneer Leopoldsburg de mooiste actie van de match op het getouw zette: de bal werd in twee tijden tot bij Kurt Vermeiren gelepeld, die meteen een boogbal bij de vrijgelopen Bob Putzeys afleverde; de gelijke stand was eindelijk een feit: 2 Ė 2.

De thuisploeg rook winst en ging er ten volle voor. Mike Verheyen baande zich op eigen kracht een weg doorheen het centrum en zette de netten bol: 3 Ė 2. De winst lonkte voor de eerste keer sedert het begin van de wedstrijd.

Meeuwen bleef aandringen. De toeschouwers zaten op het puntje van hun stoel. Dieter Conard voorkwam de gelijkmaker. Er veranderde niets meer aan de stand al hadden de bezoekers een gelijkspel verdiend.

Een wedstrijd waarin beide partijen resoluut hun kansen gingen en waarbij de toeschouwers getuigen mochten zijn van een spannend duel. Globaal gezien deden de arbiters hun werk op een voortreffelijke wijze. (Clamonz) 

TERUG