NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD RSC Koersel - ZVC Leopoldsburg  1 - 15  (1-6)
   
DATUM 06-01-2012  21:45
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG De eindejaarsfuiven en het daar bijbehorende heerlijk misdragen zijn verleden tijd. De batterijen zijn weer opgeladen. Met de nodige ernst en frisse moed wordt de terugronde in het zaalvoetbal aangevat.

Voortgaand op de rangschikking mocht Koersel geen probleem vormen voor de Kampse club... en dat bleek maar al te waar te zijn.

Met die uitslag voor ogen kan je bezwaarlijk spreken van een echte match. ZVC wandelde doorheen de Koerselse gelederen, liep uit tot 0 Ė 4, dan scoorde RSC tegen en vervolgens werd het nog 1 Ė 6 voor het affluiten van de eerste helft.

De Kampse doelpunten werden aangetekend door: Kurt Vermeiren (2 x), Gianni Di Giambattista, Karel Pauwels, Bob Putzeys en Brecht Cosemans.

Tweede helft: idem dito. Koersel kon geen vuist maken en zakte nog dieper weg. Het moest in die tweede helft nog 9 doelpunten incasseren: Kurt Vermeiren en Bob Putzeys stonden elk driemaal aan het kanon, Brecht Cosemans mocht zijn tweede en derde van de avond aanbrengen, en Karel Pauwels was erg tevreden met zijn tweede doelpunt van de match.

Dat brengt ZVC Leopoldsburg aan de top van het klassement zij het dan met 1 of 2 wedstrijden meer gespeeld dan de naaste achtervolgers. Toch mooi, dat wel. Maar bescheidenheid siert de mens!

Wij durven hopen dat onze buren uit Koersel zich dringend herpakken om uit de gevarenzone te kruipen, want de klok kruipt voor hen langzaam naar 5 voor 12. (Ph. Van Beeck)

ZVC Leopoldsburg speelde met: Conard, Trippaers, Goessens, Bijloos, Vermeiren, Putzeys, G. Di Giambattista, Cosemans, Pauwels, Festjens. 

TERUG