NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - Krijnen Keukens Malle  3 - 8  (2-4)
   
DATUM 09-03-2012  21:15
   
DOELPUNTEN 3’ Van Melkebeke (0-1), 5’ en 6’ Caudron (0-2 en 0-3), 8’ Stoop (1-3), 16’ Huyuk (2-3), 20’ Didi (2-4), 25’ Ribeiro (2-5), 28’ Hakkens (2-6), 32’ Ribeiro (2-7), 39’ Teodori (3-7) en 40’ Ribeiro (3-8). 
   
VERSLAG De komst van Krijnen Keukens Malle was niet een match waarin het moest. En dat hebben de onzen blijkbaar geweten. Geen Karadogan (familiale omstandigheden) zorgde ervoor dat Teodori onverwacht snel terug mee aanpikte met de fanions. En reeds van in het begin zat Malle stevig op de huid van Celtic. Na 3’ al laat Sleypen zich ringeloren aan de 2e paal en kan Van Melkebeke de 0-1 binnen schuiven. Malle voert de forcing op en wat later kan Karakaya niet verhinderen zélf de 0-2 in eigen doel te schuiven. In diezelfde 6’ dan begaat de ongelukkige Sleypen opnieuw een foute pass en Caudron laat Maes geen kans, 0-3. En toch probeert Celtic wat te doen en kan Stoop op aangeven van Huyuk de 1-3 scoren. Celtic lijkt onder de stress uit te komen in de 16’ is het Huyuk zélf die voor de aansluiter zorgt. Celtic speelt nu sterker en kan een kans of 3 versieren voor de gelijkmaker. Doch met nog 24” op de klok kan Didi in de rug van Stoop toch de 2-4 in doel leggen.

Celtic komt meer gedreven uit de kleedkamers en opnieuw zijn er kansen om te milderen. Maar Ribeiro scoort na 5’ de 2-5. Vanaf dan is het geloof helemaal weg en kan Malle makkelijk uittikken. Hakkens krijgt nog een domme gele kaart maar schiet zélf wel de 2-6 binnen, terwijl Ribeiro er ook nog 2 kan binnenschieten. Teodori kan voor Celtic nog zijn gram halen, maar dat was verre van voldoende voor puntengewin, gisteren avond.

De beloften daarentegen speelden een eerste helft om U tegen te zeggen. Autoritair speelden ze de forfaitcijfers al op het bord bij de rust via doelpunten van Battista A., Kaddouri (2x) en Nejjar (2x). Na de pauze namen ze wat gas terug en werden vele kansen de nek omgewrongen. Malle kwam 2x tot scoren via Meulders, maar Celtic won al bij al nog overtuigend met 5-2. 

TERUG