NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - Fenerbahce Beringen  2 - 2  (0-1)
   
DATUM 06-04-2012  21:15
   
DOELPUNTEN 9’ Idlaasri (0-1), 23’ Duric (1-1), 27’ Achadoud (2-1) en 38’ Duru (2-2). 
   
VERSLAG In een wedstrijd, die enkel nog dient voor de statistieken en de eer werd Fenerbahce Beringen ontvangen. Derin, die zijn ligamenten scheurde in de enkel afgelopen maandag en Huyuk (pols) ontbraken op het appél. Hierdoor kregen Kaddouri en Longo een cap achter hun naam.

In een dode eerste helft kon je meteen opmaken wat spelen voor de eer nog betekent voor de spelers van vandaag. Een aantal keren kon Celtic dat zich beperkte tot uitbreken en achterin het goed gesloten te houden ook daadwerkelijk counteren. Doch op een zoveelste counter met 3 tegen 2 kon nog maar eens niet gescoord worden en kon Beringen dat wél wanneer Idlaarsi bedankt aan de 2e paal, 0-1, halfweg de eerste helft. Wat daarna volgde was een afmalen van speelminuten. Met wat kleine kansen aan beide kanten, doch zonder doelpunt.

Na de pauze een beter Celtic op de mat en zo kwamen ze met en frommel-doelpunt langszij via Duric. De beleving bij deze gelijkmaker was al even doods als de hele wedstrijd tot nu toe. En toch kan Celtic op voorsprong komen als een hoekschop goed wordt uitgevoerd tot bij Achadoud, die hem in de winkelhaak prikt, 2-1, 27e minuut. Celtic blijft op de counter gevaarlijk maar kijkt na 9’ reeds op tegen 5 blauwe kaarten. Maar Beringen heeft er geen zin meer in zo lijkt het en het komt via een lucky goal van Duru via Maes nog langszij op 2 minuten van het einde. Als youngster Kaddouri op slechts 30” van het eindsignaal dom een 10m toestaat, heeft Idlaarsi de overwinning nog aan de voet. Maar hij schiet tegen de paal en zo eindigt een teleurstellend vertoon op een billijk 2-2 gelijkspel.

Volgende week spelen we in Lommel onze laatste partij in de competitie en in de week van 23 tot 27/04 spelen we de halve finale voor de Beker van Limburg in Terkoest Alken dat tweede klasser Leopoldsburg afgelopen woensdag uit de beker wipte.

Achadoud, Duric en Sleypen gaven alvast hun woord voor volgend seizoen bij Celtic. Teodori (Noorderwijk), Huyuk en Kaddouri (Futsal Hasselt) verlaten de club op het einde van het seizoen. De vraagtekens zullen nu snel worden ingevuld om de ploeg naar volgend seizoen samen te stellen. 

TERUG