NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Sahin Hasselt - ZVK Celtic Houthalen '94  3 - 2  (2-0)
   
DATUM 02-12-2011  21:15
   
DOELPUNTEN 4’ en 14’ (pen.) El Ghoulbzouri (1-0 en 2-0), 22( Teodori (2-1), 34’ El Ghoulbzouri (3-1) en 35’ Coppola (3-2). 
   
VERSLAG Celtic begint het best aan de partij met 2 kansen voor Coppola. Mak verdedigen ligt aan de basis van de 1-0 na vier minuten waarvan El Ghouzbouri optimaal gebruik maakte. Bij Celtic begint het gemor en Baric treft 2 minuten later de paal. Verder gebeurt er weinig en Hasselt probeert te controleren. Het duurt dan ook tot in de 12e minuut wanneer Can een parade uit de kast haalt om de gelijkmaker van Derin te voorkomen. Het gemor en een tekort aan intuitie maken dat Hasselt een eerste 10m krijgt die El Ghouzbouri tegen de paal schiet. Achadoud heeft dé kans op de gelijkmaker, maar wil het te mooi doen en weg kans. De situatie verergert nog wanneer doelman Baeten een schot niet kan vasthouden en daarop een strafschop fout begaat. El Ghouzbouri bedankt opnieuw en het staat 2-0.Twee minuten voor de rust krijgt ook Celtic een strafschop en Coppola schiet hem tegen de paal. Hasselt krijgt ook nog een 10m, maar El Ghouzbouri schiet deze naast. In een beladen eerste helft komt Duric nog één keer tot schieten, nu op een gedreven doelman Can.

Na de pauze is Celtic veel rustiger en zo kan Teodori eerst lekker kaatsen op Duric, maar opnieuw heeft Can de juiste reflex. Even later speelt Huyuk in op Teodori die als pivot fungeerde. Hij blijft koel en scoort de aansluitingstreffer in de draai, 2-1. Het spel gaat sneller op en neer met kansen voor beide ploegen. Doch het merendeel aan kansen zijn voor Celtic, telkens onbenut. Tot El Ghouzbouri van héél ver in één tijd uithaalt en doelman Baeten geklopt wordt, 3-1. Celtic haalt alles uit de kast en scoort een minuutje later opnieuw via een inloper van Teodori, 3-2. Spanning stijgt ten top als een snelle uitgespeelde kans verkwist wordt door Teodori en El Ghouzbouri een derde 10m in de partij naast schiet. Er wordt niet meer gescoord en dus haalt Hasselt zijn eerste punten binnen dit seizoen.

Voor Celtic lijkt een behoud in de hoogste afdeling elke week verder en verder weg te zakken. Dat zie je ook in het spel van vele jongens die zonder overtuiging wat proberen te doen. Daardoor speelt iedereen ook bijna onder zijn niveau. En dat mag juist niet gebeuren. Laten we dus in de toekomst vooral genieten van ons verblijf in eerste in plaats van te mekkeren op elkaar. Het bestuur zoekt snel, maar niet overhaast naar versterking en bedankte in die optiek afgelopen week El Ouadi en Abidar voor hun bewezen diensten bij Celtic. 

TERUG