NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - ZVK Celtic Houthalen '94  2 - 2  (2-1)
   
DATUM 11-11-2011  21:15
   
DOELPUNTEN 9’ Derin (0-1), 9’ Cabo (1-1), 14’ Van Melkebeke (2-1) en 23’ Coppola (2-2). 
   
VERSLAG Na de blamage van vorige week had Celtic wat goed te maken. Voor de supporters, voor de coach, voor het bestuur en vooral voor zichzelf. En Celtic begint scherp aan de partij. Beide ploegen maken in de beginfase te veel foutjes en komen ook beiden aan een aantal kansen. In de 9’ kan Celtic de score openen via Derin die een inspeelbal in doel devieert, 0-1. De bal is nog maar net in het spel gebracht of Cabo scoort met de hand, 1-1. Caudron kan van op de 10m stip Malle op voorsprong schieten, maar Baeten pareert knap. Malle heeft balbezit en Houthalen probeert snel uit te breken. Doch, in de 14’ kan Malle de 2-1 scoren wanneer Van Melkebeke ongehinderd kan binnen schuiven aan de 2e paal. Celtic gaat op zoek naar de gelijkmaker en heeft daar zelfs de betere doelkansen voor, zeker wanneer net voor affluiten een 3-tegen-1-aanval niet kan afgerond worden.

Na de pauze een flitsend Malle met een 3-tal kansen. Tot Coppola met een knap schot kan gelijkmaken, 2-2. Dan probeert Malle de forsing omhoog te drijven ,maar het kent intussen de vlijmscherpe tegenaanvallen van de bezoekers en het is daarvoor op zijn hoede. En toch mag het doelman Pagetta bedanken, want Achadoud, Abidar, Huyuk en Duric krijgen samen een 5-tal dijken van kansen om de wedstrijd te beslechten. Doch Pagetta wilde niet wijken. Een dijk van een wedstrijd, met snelle balcirculaties en een zeer sportieve partij. Propaganda voor het futsal, al mochten er misschien een doelpunten of 3 à 4 meer gevallen zijn.

In ieder geval smaakt de ‘boef’ als een overwinning, want na vorige week was het toch weer even alle neuzen in dezelfde richting zetten. Het antwoord van vanavond was meer dan voldoende. En toch, de ploeg die méér bétere kansen had om af te werken, was Houthalen. Maar goed, we stellen al bij al toch nog tevreden met een gelijk spel. 

TERUG