NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD FC Dynamic Houthalen - ZVC United Tongeren  3 - 3  (2-1)
   
DATUM 15-04-2011  19:45
   
DOELPUNTEN Porco Sandro 1-0, Lambrigts Kevin 1-1, Claesen Cederic 2-1, Lambrigts Kevin 2-2, Cosemans Ingmar 3-2, Clerinx Kevin 3-2 
   
VERSLAG Vandaag stond de laatste wedstrijd van het seizoen 2010/2011 op ons programma. Onze tegenstander was United Tongeren een stevige middenmoter. In de heen ronde verloren wij zwaar met 6 - 1 in Tongeren. Dus wilde wij vandaag de competitie afsluiten zonder nederlaag. In een gelijk opgaande wedstrijd met Twee teams die niets meer te verliezen of te winnen hadden was het al bij al een behoorlijke wedstrijd met inzet aan beide kanten. Waarin de bezoekers de score konden openen na Vijf minuten via een doelpunt van Lambrigts Kevin. Maar halverwege de Eerste helft konden de wij het evenwicht herstellen door een doelpunt van Porco Sandro 1 Ė 1. Maar nog voor de rust konden wij wederom scoren dit keer via Claesen Cederic 2 Ė 1.

Ook de Tweede helft begon gelijk opgaand maar dit keer konden de bezoekers de score openen via wederom een doelpunt van Lambrigts Kevin 2 Ė 2 en alles was weer te herdoen in een spanende en sportieve wedstrijd. Totdat Cosemans Ingmar halverwege de Tweede helft de 3 Ė 2 tegen de netten trapte. Maar wederom konden de bezoekers terug komen dit keer via Clerinx Kevin 3 Ė 3 met nog maar 20 seconden te gaan. Jammer dat wij in de laatste seconden de overwinning weggeven. Maar uiteraard kunnen wij met opgeheven hoofd het seizoen afsluiten met een plaats in de top 5 iets wat zeker niet slecht is voor ons Eerste jaar in Derde Nationale.

Sportieve groeten

Schorpion Dirk 

TERUG