NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD FC Dynamic Houthalen - Defra Cars Grace-Hollogne  5 - 4  (3-3)
   
DATUM 12-11-2010  19:45
   
DOELPUNTEN 0 - 1 Houen Dimitri, 1 - 1 Bikkembergs Jan, 2 - 1 Poncelet Nick, 3 - 1 Cosemans Ingmar, 3 - 2 Houen Dimitri, 3 - 3 Houen Dimitri, 4 - 3 Poncelet Nick , 4 - 4 Houen Jeremy, 5 - 4 Porco Sandro 
   
VERSLAG Na onze Eerste punten verlies in de competitie uit bij Genclerbirligi Maasmechelen, moesten wij ons opmaken voor de topper thuis tegen Defra Cars Gr‚ce-Hollogne. De bezoekers stonden samen met Leopoldsburg op een gedeelde Eerste plaats en wilden graag die plaats behouden. Met andere woorden wij kregen 1 van de betere teams uit de reeks op bezoek. Bij ons ontbrak Vanrijt Kenny wegens werk verplichtingen. De wedstrijd begon zoals verwacht met Twee gemotiveerde teams, dat resulteerde in een gelijk opgaande wedstrijd met kansen aan beide kanten. De bezoekers stonden technisch sterk maar wij hadden dan weer een goede organisatie. Na Zeven minuten konden de bezoekers de score openen via Houen Dimitri 0 - 1. Daarna namen wij de wedstrijd in handen en konden zo in de Dertiende minuut de verdiende gelijkmaker scoren via Bikkembergs Jan 1 - 1, amper 1 minuut later kon Poncelet Nick de 2 - 1 maken. Even later in de Zestiende minuut maakte Cosemans Ingmar er zelfs 3 - 1 van. Maar in de laatste Twee minuten voor de rust kon Houen Dimitri nog Twee keer tegen scoren 3 - 3 en alles was weer te herdoen.

In de Tweede helft gingen wij het beste van start wat er voor zorgde dat Poncelet Nick in de 25ste minuut de 4 - 3 kon binnen trappen. Maar Twee minuten later konden de bezoekers weer op gelijke hoogte komen door een doelpunt van Houen Jeremy. Dan was het even wachten op een spannende slot fase waarin de bezoekers wat fouten maakte waardoor wij een 10 meter kregen 4 minuten voor het einde die mooi werd omgezet door Porco Sandro 5 - 4. De bezoekers speelden de laatste 3 minuten met een vliegende keeper om alsnog opzij te komen maar onze sterke verdediging gaf geen krimp zodoende dat wij wederom een spanende topper nipt konden winnen. Na deze wedstrijd krijgen wij stilaan een goed beeld van al de teams en moeten wij toegeven dat Saint-Nicolas de meeste kwaliteiten heeft van al de tegenstanders tot nu toe. Ook nog even melden dat de arbitrage weer uitstekend was en dat wij op een mooie Tweede plaats komen te staan na 19 op 21, en zo nog steeds ongeslagen zijn in de competitie Iets wat wij zeker niet hadden verwacht.

Sportieve groeten

Schorpion Dirk
www.futsaldynamic.be 

TERUG