NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Lommel-Wezel United - Frameuro Mons  7 - 3  (2-2)
   
DATUM 26-11-2010  21:15
   
DOELPUNTEN 4í Corens (1-0), 7í Dahbi S. (1-1), 10í El Hajami (1-2), 20í Corens (2-2), 24í Saadouni (3-2), 25í Dahbi S. (3-3), 29í Bekaert (4-3), 36í pen. en 10m. Didi (5-3 en 6-3) en 38í Vandervee (7-3). 
   
VERSLAG Van een echte wedstrijd kon pas gewag gemaakt na de pauze. LW United kwam zeer gedreven uit de kleedkamers en na een schot van de alom aanwezige Corens scoorde Saadouni de 3-2. De genoegdoening duurde niet lang want meteen stond Frameuro in numerieke meerderheid - na rood voor Corens Ė toch weer langszij. Een geprikkelde thuisploeg zette nog een tandje bij, Bekaert scoorde mooi met de hiel en even later kon Didi ook zijn twee goaltjes meepikken: de 5-3 uit strafschop en de 6-3 na een tienmeter. In de slotfase zette Vandervee de kroon op het werd en had Lommel zijn eerste zege van het seizoen beet.

Patrick Thoelen nam in de tiende wedstrijd afscheid als hoofdcoach met een zege. Hij schuift een bank op zij en wordt adjunct en coach van de beloften. Voor de A-ploeg heeft LW United een nieuwe coach. Vanaf volgende wedstrijd is Guy Beckers aan zet. De Maasmechelse onderwijzer en lesgever aan de trainersschool bracht de voorbije seizoenen ZVK Eisden-Dorp naar tweede klasse en was vervolgens coach bij Houthalen en Futsal Beringen en stapte daar onlangs totaal misnoegd om het beleid op. 

TERUG