WEDSTRIJD Salaam Mechelen - Futsal Topsport Antwerpen  3 - 16  (2-8)

DATUM 04-05-2011  21:15

DOELPUNTEN Bachar 10, Achabar 1, Sababti 2, Harram 3 / Ayaou 2, Kabir 1

VERSLAG Coach Carmelo Nieddu kon over zijn voltallige kern beschikken, ondanks enkele geblesseerde die maar op halve kracht speelde, toch konden zij hun 13-2 overwinning van de heenronde tegen dit Salaam Mechelen nog eens overdoen. Na het officiële gedeelde waarbij Salaam Mechelen een hulde bracht aan enkele van hun spelers, hun afscheid nemende coach en bloemen voor FT Antwerpen na het behalen ven de Beker van België kon eindelijk de aftrap om 21.30 uur gegeven worden.

De wedstrijd werd al gauw een demonstratie als Bachar reeds na 29 seconden de score kon openen en voor de eerste keer de doelman het nakijken gaf. Dit zou hij nog 9 maal herhalen.

Om alle doelpunten te beschrijven zou al snel veel tijd kosten, maar FT Antwerpen blonk uit in het overwicht en Salaam Mechelen in het opstapelen van fouten (in deze eerste helft stond hun teller op 7, en Bachar zette de 2 tienmeters om) en enkele flitsen van goed voetbal.

Ruststand: 2-8 (Bachar 5, Achabar 1, Sababti 1, Harram 1)

De tweede helft was een kopie van de eerste, Salaam kon nog eens tegen scoren uit een 10 meter, maar FT Antwerpen maakte er een demonstratie van en liet Salaam alle hoeken van het veld zien.

Eindstand: 3-16