WEDSTRIJD Sahin Hasselt - Salaam Mechelen  7 - 4  (6-2)

DATUM 11-02-2011  21:15

DOELPUNTEN 1’ en 8’ Moussaoui (1-0 en 2-0), 9’ S. El Haoual (3-0), 11’ Ozakar (4-0), 15’ Djemmali (5-0), 15’ El Messaoui (5-1), 18’ Bajida (5-2), 20’ Maesen (6-2), 35’ 10m. S. El Haoual (7-2), 36’ en 38’ El Messaoui (7-3 en 7-4).

VERSLAG Sahin pakte in de strijd om het behoud een belangrijke zege tegen concurrent Salaam Mechelen. De eerste periode van de Limburgers verliep perfect. Al na een kwartier leidde de thuisploeg met 5-0. Het kwam er dan enkel nog op aan de rust te bewaren en de gouden voorsprong over de tijd te brengen. Nochtans ontbraken bij de jongens van coach Baars Vaes en Laarissi (doorgestuurd en de aanwinsten Yazgan en Skeric (beide geschorst). Dat vormde geen hinderpaal. Al reageerden de bezoekers na de rust nog even. De omgezette tienmeter van Samir El Haoual gaf absolute zekerheid.