WEDSTRIJD Sahin Hasselt - Futsal Hasselt  5 - 6  (2-3)

DATUM 26-11-2010  21:15

DOELPUNTEN 5’ Cammalleri (0-1), 8’ Ciarlo (0-2), 16’ pen. S. El Haoual (1-2), 17’ o.g. Moussaoui (1-3), 18’ Laarissi H. (2-3), 24’ Maesen (3-3), 27’ S. El Haoual (4-3), 31’ Kherouach (4-4), 35’ 10m. Goessens (4-5), 35’ Djemmali (5-5) en 40’ Willems (5-6).

VERSLAG De bezoekers begonnen vlot en namen (telkens na een hoekschop) een 0-2 voorsprong. Kherouach – op weg naar de 0-3 – werd zonder gevolg langs achter onderuit gehaald. Sahin reageerde succesrijk want toen Kherouach de doorspurtende Moussaoui onderuit haalde, zette Samir El Haoual de strafschop om (1-2). Een own-goal van Moussaoui en de reactie van Laarissi zorgden voor de 2-3 ruststand. De tweede helft stond bol van spankracht. Met weerskanten enkele beauty’s van doelpunten voor gevolg. Sahin werd in de drang naar de overwinning geremd door de foutenlast. Die leverde Futsal Hasselt via de enige tienmeter via Goessens voor het eerst na de rust een voorsprong op (4-5). Seconden nadien scoorde de jonge Djemmali met het hoofd enig mooi al de 5-5. Daarmee kregen beide iets maar beide ook te weinig voor de geleverde inspanningen. Uiteindelijk bleef Sahin onterecht en zwaar ontgoocheld met lege handen achter. Acht seconden voor affluiten tikte Niels Willems aan de verste paal een diagonaal van Kherouach voorbij Vaes en zo ging Futsal Hasselt heel lucky met de drie punten aan de haal.