WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - Futsal Hasselt  2 - 2  (1-0)

DATUM 28-01-2011  21:15

DOELPUNTEN 16’ Nesen (1-0), 24’ Cammalleri (1-1), 30’ Willems (1-2) en 33’ o.g. Merlino (2-2).

VERSLAG Om na de reglementaire tijd de stand in evenwicht te houden, had Malle – na de uitschakeling door ditzelfde Futsal Hasselt in de achtste finales van de beker van België - voor de volle tribunes in Rijkevorsel, een blunder van de bezoekende ploeg nodig. Toen bij 1-2 Merlino ongevaarlijk terugspeelde op doelman Pans verkeek die zich op de bal en die rolde in doel. Hasselt had het aanvankelijk moeilijk om het fel opzittend Malle af te houden. Na de rust lukte het toch. Meer nog: na de 1-2 hield doelman Pagetta (M.) de thuisploeg op koers. Hij voorkwam de 1-3 en 1-4. Tot zeven minuten voor tijd de 2-2 viel.