WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - Charleroi Action 21  5 - 4  (2-0)

DATUM 19-11-2010  21:15

DOELPUNTEN 3’ Sababti (1-0), 9’ en 21’ Bachar (2-0 en 3-0), 27’ Dendane (3-1), 29’ Hitou (4-1), 33’ Dujacquier (4-2), 38’ Bachar (5-2), 38’ Dendane (5-3) en 39’ Dujacquier (5-4).

VERSLAG Action 21 leed in Berchem bij het hoog mikkend Chase Antwerpen de eerste nederlaag ven het seizoen. Antwerpen zelf maar ook leidersploeg Châtelineau haalden er uiteraard hun voordeel uit. In een wedstrijd bol van hoogspanning tikte Sababti al meteen de 1-0 binnen. Nog voor het eerste kwart voorbij was verdubbelde Bachar de cijfers. De Antwerpse kapitein werd in de tweede helft de beul van dienst om het wankelend A21 te vellen. Hij deed het met klasse en scoorde opnieuw tweemaal. De bezoekers gaven echter niet af en bleven achtervolgen. Het leverde hen na 5-2 uiteindelijk op de valreep enkel nog de aansluitingstreffer op want de tijd was op.