WEDSTRIJD Futsal Hasselt - ZVK Proost Lier  5 - 5  (2-3)

DATUM 04-03-2011  21:15

DOELPUNTEN 5’ Pelckmans (0-1), 6’ Kherouach (1-1), 13’ Pelckmans (1-2), 16’ Anthone (1-3), 19’ 10m. Willems (2-3), 30’ Ouriagli (2-4), 31’ Anthone (2-5), 33’ Merlino (3-5), 36’ Cammalleri (4-5) en 40’ Ciarlo (5-5).

VERSLAG Na dit vertoon dropen beide teams ontgoocheld af: Hasselt omdat het driekwart van de tijd achter zichzelf aan liep en Lier omdat het in het laatste kwart een toch ruime 2-5 voorsprong nog zag ontglippen. De thuisploeg, zonder de geopereerde Peter Papanicolaou, bakte er aanvankelijk niets van. Logisch dat na 0-1 en 1-3 pas net voor de rust op een tienmeter de 2-3 tot stand kwam. Hasselt trachtte de bakens te verzetten maar het was Lier dat scoorde (2-5) en op de counter de kansen miste op meer. Het laat non-stop-offensief leverde Hasselt uiteindelijk nog een punt op.