NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Zanetti Beyne - ZVK Meeuwen  6 - 4  (1-3)
   
DATUM 09-04-2010  21:15
   
DOELPUNTEN 3' Oizaz 0-1, 14' Bosmans 0-2, 15' Militello F 1-2, 20' Geelen 1-3. 21' Cusumano 2-3, 23' Bosmans 2-4, 25' Militello F 3-4, 26' Militello 4-4, 30' Guillen Gonzales 5-4, 35' Cusoman 6-4. 
   
VERSLAG Meeuwen begon zonder doelman Witters (schouderblessure), Gijbels (kuitkwetsuur) en Clerkx (schoolreis Spanje) aan de wedstrijd. De eerste minuten bepaalt de thuisploeg de wedstrijd zonder gevaarlijk te zijn. In de 3e minuut steekt Meeuwen voor de eerste maal de neus aan het venster en prompt opent Oizaz de score. Meeuwen put hier heel wat zelfvertrouwen uit en is de betere ploeg. In de 10e minuut ranselt de thuisgoalie een vrije trap van Bosmans uit de kruising. Enkele tellen weer een prachtige aanval van de bezoekers maar Bosmans kan de assist van Oizaz niet afwerken. Beyne wil iets aan de achterstand doen, maar komt goed weg bij de tegenaanval langs Battista en Geelen. Dit is slechts uitstel want Bosmans rolt via aflossingspunt Geelen de gehele thuisdefensie inclusief de doelman op en legt de 2-0 in het lege doel. Beyne is niet van slag en reageert onmiddellijk via Militello. Nu krijgen we en prachtige en open wedstrijd met kansen aan beide zijden. Een uitstekend keepende Buntinx houdt Beyne van de gelijkmaker en aan de overzijde zorgt zijn collega met een prachtreflex ervoor dat Bosmans niet zijn 2e van de avond kan scoren. 20 seconden vůůr de rust zorgt Geelen na een assist van Bosmans voor de verdiende 1-3 ruststand.

Beyne komt vastberaden uit de kleedkamer enkan in de 1e minuut reeds milderen via Cusumano. Meeuwen blijft goed voetballen en na een mooie doorsteekpass van Oizaz brengt Bosmans het verschil weer op 2 doelpunten. Nu gaan beide ploegen voluit. De thuisdoelman stopt Oizaz af, en de rebound kan net niet binnengetikt worden door Geelen. Enkele seconden later weer een mooie aanval die Bosmans alleen voor de doelman brengt, maar deze komt hier weer als sterkste uit. Erger nog, op de tegenaanval kan Militello zijn 2e van de avond binnen tikken. Enkele tellen laten later doet hij dit nog eens over en brengt de stand weer terug in evenwicht. Ook Meeuwen krijgt in deze open en sportieve wedstrijd nog enkele kansen maar Hontis kan alleen voor de keeper niet afwerken. Dan ontbindt Militello opnieuw zijn duivels en legt de 5-4 panklaar voor Guillen Gonzales. Meeuwen probeert nog maar Cusomano straft balverlies af en brengt de eindstand op 6-4.

Dit was een mooie wedstrijd van beide ploegen die alle kanten op kon. Meeuwen liet de kans liggen om in de 2e helft de wedstrijd in een beslissende plooi te leggen en gaf zo Beyne de kans om terug in de wedstrijd te komen. 

TERUG