NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Meeuwen - RP Ans  2 - 4  (0-0)
   
DATUM 02-04-2010  21:15
   
DOELPUNTEN 27' Giuliano 0-1, 30' Philippens 0-2, 32' Hontis 1-2, 32' Amanaki 1-3, 37' Oizaz 2-3, 40' Nelles 2-4 
   
VERSLAG Ans neemt de leiding na een gevleide overwinning.

Sinds lang kan Meeuwen nog eens voltallig aan de wedstrijd beginnen. En dat is er aan te zien. Ze nemen meteen de wedstrijd in handen en dringen Ans terug op eigen helft. Dit resulteert in verschillende kansen voor de thuisploeg, maar zowel Clerkx, als Gijbels en Bosmans kunnen een uitstekend keepende Dandoy niet verschalken. Pas na 7 minuten steekt Ans een eerste maal zijn neus aan het venster maar Witters voorkomt een bezoekende voorsprong. Vanaf nu gaat de wedstrijd goed op en neer met overwegend balbezit voor Meeuwen, maar ook Ans komt er enkele keren gevaarlijk uit. Dandoy houdt oog in oog met Clerckx weer zijn netten schoon en op de tegenaanval raakt Ans het doelkader. Het is zeer verwonderlijk dat een kansrijke eerste helft eindigt op een 0 - 0.

De tweede helft is Ans wat uitdrukkelijker aanwezig in de wedstrijd zonder echt gevaarlijk te zijn. De 2 ploegen zijn echt aan elkaar gewaagd en beide doelmannen geven geen krimp. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de opneningstreffer valt uit een vrije trap na een onoplettendheid in de Meeuwense defensie. Meeuwen is even aangeslagen en Ans kan weer scoren uit een vrije trap. Meeuwen herpakt zich en kenmerkend voor de wedstrijd scoort Hontis weer op vrije trap de aansluitingstreffer. De thuisploeg weet dat er meer in zit en zet Ans onder druk. Bij een schaarse tegenaanval kan Amanaki echter de voorsprong weer uitbreiden. meeuwen geeft niet op en Oizaz brengt Meeuwen op vrije trap opnieuwin de wedstrijd. Coach Camps zet alles op alles en opteert voor vliegende keeper. Dit wordt door Ans afgestraft met een 4e treffer 3 seconden vůůr affluiten.

In deze boeiende wedstrijd kreeg Meeuwen echter niet waar het recht op had tegen waarschijnlijk de nieuwe kampioen van 2e nationale. 

TERUG