NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - ZVK Meeuwen  4 - 2  (2-0)
   
DATUM 16-10-2009  21:15
   
DOELPUNTEN 4’ 1-0 CORTHOUTS Kevin, 6’ 2-0 CORTHOUTS Kevin, 26’ 3-1 BENNASSAR Fouad, 28’ 4-1 SALMY Nordin, 32’ 4-2 DARRAG Mohamed 
   
VERSLAG Na de draw in Schoten was Celtic alert om de derby tegen Meeuwen niet opnieuw wankelend onderuit te schuiven. Meeuwen was nochthans gebrand om in Houthalen punten te rapen. Doch na 4’ al keek het op tegen een achterstand, 1-0, getekend, Corthouts die knap werd aangespeeld door Bomboi. Meeuwen gaat meteen op zoek naar de gelijkmaker en neemt meer grip op de wedstrijd zonder daarbij échte kansen bij mekaar te voetballen. Kanteling hierin werd de magistrale lob van Ribeiro, die maar net over het Meeuwse doel ging. Houthalen kwam zo terug in het ritme en in de 16’ zette Salmy door langs de lijn, behoudt het overzicht en geeft de 2-0 aan de overkant aan de mee opgerukte Corthouts, die overigens zeer knap afronde, 2-0. Meeuwen was even van slag, maar kon de 2-0 houden tot aan de rust.

Na de rust Meeuwen het gretigst uit de kleedkamers, maar kent geen geluk als Hontis’ poging door Geelen uit doel wordt gewerkt. In de 24’ kan Meeuwen aansluiten wanneer Celtic balverlies lijdt en Hontis zo kan binnentrappen, 2-1. Houthalen speelt dan opnieuw een versnelling hoger en sterke man Salmy recupereert en geeft mee aan Bennassar die koel en lekker afwerkt in de verste hoek, 3-1, 26’. Houthalen is dan baas en kent wat pech in de afwerking, tot een knap uitgesponnen aanval magistraal in het dak van het doel werd binnengetrapt door Salmy. In de 32’ komt Meeuwen opnieuw in de wedstrijd, wanneer Darrag naar binnen kapt en lekker in de winkelhaak scoort, 4-2. De wedstrijd gaat dan opnieuw in een hogere versnelling, doch de finesse begint weg te vloeien uit de wedstrijd. In de 39’ krijgt Meeuwen dan een vermeende strafschop toegewezen door ref Kizedioko. Bosmans kalt die tegen de paal en in de fastbreak die daar op volgde, krijgt Houthalen een eerste 10m. Akouz knalde deze ook tegen de paal. Houthalen krijgt nog een 10m, maar ook die scoorde Debusschere niet en dus bleef het bij 4-2. 

TERUG