NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - Real Noorderwijk  9 - 2  (2-1)
   
DATUM 19-03-2010  21:15
   
DOELPUNTEN 5’ 1-0 CORTHOUTS Kevin, 9’ 1-1 NAALDEN Paul, 13’ 2-1 AKOUZ Tarik, 22’ 3-1 PLOMPEN Rudy (Owngoal), 23’ 3-2 ABIDAR Adil (Owngoal), 25’ 4-2 SALMY Nordin, 28’ 5-2 AKOUZ Tarik, 34’ 6-2 BOMBOI Sandro, 36’ 7-2 ABIDAR Adil, 37’ 8-2 SALMY Nordin, 38’ 9-2 SALMY Nordin 
   
VERSLAG Verslag Noorderwijk: Nog steeds zonder de gekwetste topschutter Duric en kapitein Hermans maar wel de terugkeer van Raguragui voor de wedstrijd bij het ambitieuze Houthalen . Maar de spirit van de vorige seizoenen is nergens meer te vinden. Het gaat van kwaad naar erger met de Berkemussen. Geen goesting om naar eerste te gaan ? Geen inzet tijdens de match, gebrek aan scorend vermogen en veel te makkelijk weggeven van doelpunten. De sterrenploeg van Noorderwijk blijkt een simpel ploegje te zijn. En wiens fout is het ? Bij Real mocht Kevin Witvrouwen in het doel debuteren in de plaats van de licht geblesseerde Nevelsteen. En hij deed het prima, evenals de twee andere jonge gasten Paelinckx en ’t Seyen. Volgende week staat er een bestuurcrisisvergadering op de planning. Het kan alle kanten uit. De beloften konden vrijdag mits een overwinning nog kans maken op de titel. Wel veel spirit bij de youngsters. Maar vooral veel pech, 4 afwezigen sinds deze week, Engels en Caers in het gips, Bruynseels (enkel) en Scheerens (stage), maar geen probleem want de vervangers deden het prima en zorgden bijna voor een stunt, ze verloren zeer nipt met 2 – 1.

Verslag Celtic Houthalen:
Beste wedstrijd van het seizoen, ongetwijfeld. Voor het eerst dit seizoen heeft coach Ribeiro naar eigen zeggen “de hele wedstrijd genoten” van zijn jongens. Kind van de rekening was het Noorderwijk van Plompen & Co. Vanaf het eerste moment in de partij nam Celtic de bovenhand en scoorde het ook verdiend de 1-0 na een pegel in de winkelhaak van Corthouts. Noorderwijk holde achter de feiten aan, doch zette Naalden op een diefje de score weer gelijk, 1-1. Celtic bleef echter baas en kwam na een knappe aanval opnieuw op voorsprong via Akouz, 2-1. Celtic domineerde en speelde vele kansen bij mekaar. Een minuutje voor de pauze kwam het nog aan een 10m, dewelke niet werd omgezet door Nejjar.
Na de koffie eenzelfde spelbeeld en in de 22’ dwingt een frivool Celtic futsal-legende Plompen tot een own-goal, 3-1. Noorderwijk was echter gebeten en speelde ook nu een versnelling hoger en zo kwam het opnieuw aansluiten na een own-goal van Abidar. Doch de kleine Abidar recupereert de bal even later en zit knap Salmy posteren aan de 2e paal, 4-2. En Celtic drukt door, want ook Akouz recupereert, speelt in de loop van Corthouts en rukt zelf mee op. Corthouts behoudt het overzicht en geeft hem terug aan Akouz, 5-2, 28’. Op 7’ van het einde kiest Plompen ervoor om als vliegende keeper heet tij alsnog te keren. Maat Celtic was niet het Celtic van de afgelopen weken en bleef voluit en knap voetballen. De alerte Bomboi onderschept en schiet van op de eigen helft de 6-2 binnen. En bij Noorderwijk ging de finesse en het geloof uit de ploeg. Salmy recupereert en geeft de bal mee in de loop van Abidar, 7-2, 36’. Een minuutje later opnieuw niet Noorderwijk, maar een tik-tak aanval van Celtic, afgewerkt door Salmy, 8-2. Twee minuten voor affluiten gaat Abidar voluit en zijn inspanning wordt beloond, wanneer hij Salmy kan bedienen aan de 2e, 9-2.
Een ongelofelijk sterke partij van Celtic dat zo zich handhaaft in de top 3 van rangschikking ! 

TERUG