NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - ZVK Eisden-Dorp  4 - 2  (2-1)
   
DATUM 08-01-2010  21:45
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Na de bekerstunt tegen Lommel was het vertrouwen helemaal terug bij de Berkemussen uit Noorderwijk. Aanwinst Raguragui was nog niet speelgerechtigd maar op de langdurig geblesseerde Nicolay na was iedereen paraat. Tegenstrever Eisden stond dan wel afgetekend op de laatste plaats maar had maar liefst negen nieuwe spelers aangetrokken. De bezoekers begonnen het best aan de wedstrijd en ging volop voor de drie punten. Spits Khalid Ait Salah was een gesel voor de in het begin van de match slapende thuisverdediging, een speler waar ze in Eisden nog veel plezier zullen aan beleven. Zijn eerste doelpunt bleef dan ook niet lang uit, schuine hoek en 0 – 1 voor de bezoekers. Bij Noorderwijk werden ze in één klap wakker, Plompen en Co gingen op zoek naar de gelijkmaker en een zeer actieve Tim Wagemans zorgde voor de 1 – 1. Veel kansen waren er niet maar de tweede echte kans was wel direct raak, vrijschop voor de linker van opnieuw Tim en de 2 – 1 op het bord, meteen ook de ruststand.

De pauze was maar net voorbij of Wagemans scoorde zijn derde van de avond. Met een 3 – 1 voorsprong was Noorderwijk op weg naar een makkelijke overwinning. Maar Eisden heeft met Nieuwjaar inderdaad goed aangekocht en Ait Salah kreeg weer een klein kansje, korte draai en in de linker benedenhoek binnen, onhoudbaar voor doelman Nevelsteen. Nu werd het pas spannend met aanvallend voetbal langs beide zijden. Rudy Plompen zorgde voor de veilige 4 – 2 voorsprong en de 3 punten waren binnen maar Eisden en vooral Ait Salah bleven voor kansen zorgen. Gelukkig stond in het Noorderwijkse doel Stijn Nevelsteen en die ranselde er nog enkele uit, gelukkig. Stijn en die andere uitblinker Tim Wagemans hielden de punten in Noorderwijk.

Real Noorderwijk speelde met Stijn Nevelsteen, Kevin Witvrouwen, Tom Dams, Paul Naalden, Yonoi Paelinkckx, Almir Duric, Dave Troonbeeckx, Rudi Plompen, Philip ’t Seyen en Andy Hermans. 

TERUG