NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Pibo Tongeren - ZVK Meeuwen  5 - 2  (3-1)
   
DATUM 05-02-2010  21:45
   
DOELPUNTEN 4' Dochez Luc 1-0, 6' Derwae Yves 2-0, 9' Corstjens Yannick 3-0, 12' Clerkx Klass 3-1, 23' Muls Jorrit 4-1, 24' Muls Jorrit 5-1, 26' Gijbels 5-2 
   
VERSLAG Meeuwen moest aan de wedstrijd beginnen zonder Geelen (geschorst) en Oizaz (ziek), maar de terugkerende Gijbels was wel van de partij.

Meeuwen begint goed aan de wedstrijd en Bosmans treft reeds in de 3e minuut de paal. Pibo laat niet begaan en heeft onmiddellijk een antwoord met de openingstreffer van Dochez, een intikker aan de 2e paal. De thuisploeg gaat op zijn elan verder en 2 minuten later knalt Derwae de 2-0 droog in het dak van het doel. Meeuwen is aangeslagen maar knokt zich terug in de wedstrijd. Als Bosmans via een vrije trap reeds de 3e maal de paal raakt en Pibo via Corstjens dit afstraft lijkt de wedstrijd gespeeld. Maar Meeuwen blijft het meeste balbezit hebben en wordt hiervoor in de 12e minuut beloond dankzij een doelpunt van Clerkx. Meeuwen blijft drukken en Pibo loert op de counter. Twee minuten voor de rust schudt de plaatselijke goalie 2 prachtrefexen uit zijn mouwen op een schot van Bosmans en de rebound van Gijbels. Als Bosmans enkele seconden vůůr de rust een 10-meter op de lat knalt gaan we rusten met een 3-1 stand.

Begin 2e helft zelfde spelbeeld met Meeuwen vooral aan de bal. Maar enkele minuten later is de wedstrijd gespeeld als Muls tweemaal balverlies kan afstraffen. Meeuwen ligt absoluut niet onder maar kan de weg naar de netten niet vinden. Als Gijbels scoort flakkert de hoop op een goed resultaat weer even op maar het doelhout houdt Bosmans en Houben weer van een doelpunt. Het schoentje bij Meeuwen nijpt dit jaar voornamelijk bij de afwerking. Dit kwam ook in deze wedstrijd weer duidelijk tot uiting. Er werd zelfs 8X het doelhout getroffen en 1 10-m gemist. Niemand kan iets verweten worden en het geluk moet toch ťťnmaal de kant van Meeuwen gaan kiezen. Op een score van 7-7 of 8-8 had ook niemand iets kunnen aanmerken.

Hopelijk lukt het volgende week in de derby tegen Eisden Dorp 

TERUG