NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - Chase Antwerpen  3 - 6  (3-3)
   
DATUM 05-03-2010  21:15
   
DOELPUNTEN 3í Sababti (0-1), 5í Zouggaghi (0-2), 5í Azzimani (1-2), 7í Zouggaghi (1-3), 10í en 13í Eder (2-3 en 10m. 3-3), 22í Zouggaghi (3-4), 37í Achabar (3-5) en 37í Hitou (3-6). 
   
VERSLAG Corens bleef bij Chase gekwetst aan de kant en El Hassani bij KK Malle. De koploper wist dat het op stevig verzet zou stoten bij een 500% gemotiveerd Malle en coach Nieddu had hen daarop dan ook prima voorbereid. De eerste prikken kwamen van Chase via Sababti, Bachar en Achabar, maar een uitstekende Talhaoui weerde af. Na 3' toch raak voor de 0-1 van Sababti via een afgeweken bal. Een loeier van Hakkens werd door Morant prima gepareerd. Bachar bestookte de dwarsligger, maar het was de aalgladde Zouggaghi die op aangeven van Achabar de 0-2 intikte. Malle counterde snel en nog dezelfde minuut 1-2 voor Azzimani onder Morant door. Chase hernam met een kanonbal van Zouggaghi voor de 1-3. Malle counterde gevaarlijk met een mooie slalom van Nesen op Morant maar even later de 2-3 van Eder. Eder raakte ook nog de staak en mocht even later vanop 10 meter de 3-3 inschieten. Hitou miste tweemaal een open kans en Eder haalde een bal van Sababti van de lijn. Achabar op de dwarsligger was het laatste feit voor de pauze van een zeer genietbare, snelle en sportieve partij.

Meteen na de herneming een prik van Azzimani op Morant. Hakkens pakte geel voor fout op de doorgebroken Zouggaghi die even later toch de 3-4 inkanjerde. Nesen brak alleen door maar Morant was paraat. Chase miste tweemaal voor doel via Harram en Bachar en zette druk waardoor Malle de foutenlast opstapelde. Na 34' werd keeper Talhaoui als vijfde man voluit mee ingeschakeld en schoot Hakkens nipt naast. Ook Azzimani had de gelijkmaker op de slof, maar Morant redde in twee keer. Met een knaller nam Achabar na 37' alle twijfels weg voor de 3-5. Nog dezelfde minuut een vrijschop van Eder die werd weggebokst, onderschept door Hitou die pijlsnel op doel afging voor de 3-6 eindcijfers, die niet meer werden bedreigd door Toukouki die miste op de lijn.

Ook de beloften wonnen met 1-4 en blijven eveneens aan kop. 

TERUG