NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Chase Antwerpen - Krijnen Keukens Malle  6 - 1  (3-1)
   
DATUM 02-10-2009  21:15
   
DOELPUNTEN 1í Achabar (1-0), 4í Toukouki (1-1), 5í Sababti (2-1), 18í Corens (3-1), 23í Achabar (4-1), 35í Bachar (5-1), 36í Harram (6-1). 
   
VERSLAG Al van in de openingsminuut stond vast dat Chase de dans zou leiden toen Achabar een vrijschop op schitterende wijze ineens tegen de tent trapt. Malle laat zich niet opzij schuiven en effent via Toukoui na 4'. Doelpunten blijven komen als Sababti zich mooi losdraait, vrijspeelt en boem 2-1. Gessner en Aktepe proberen kansen te creeŽren maar komen niet tot afwerking. Na 18' wordt Corens zwaar angetikt langs achter door Eder die maar geel krijgt. Corens zet zelf de vrijschop om en 3-1 rust.

Na drie minuten in tweede helft viel match in beslissende plooi met de 4-1 van Achabar op aangeven van Bachar. Aktepe probeerde door de thuisdefensie te komen maar tevergeefs en schoten van Amraoui en ploegmaats werden door Morant gestuit. Consternatie als Toukouki voor reclameren?? tweemaal geel pakt en moet douchen. Chase kan de numerieke meerderheid niet uitbuiten. Malle pakt risico's en er vallen gaten met de 5-1 van Bachar na een verre uitworp van Morant die Karim maar in een leeg doel moet trappen en met de 6-1 van harram die op onnavolgbare wijze op z'n Braziliaans de bal controleert en onhoudbaar de 6-1 cijfers inschiet. Op seconden van het einde versiert Malle nog een 10 meter maar het schot van specialist Eder strandt in de armen van Morant. Dit keer niet echt een vlekkeloze leiding van Aksoy en Bawin alhoewel ze wel liet voetballen.

Chase nog steeds zonder Laarissi. Onze beloften verloren nipt met 1-2. 

TERUG