NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Chase Antwerpen - Kaya's Beringen  6 - 2  (3-1)
   
DATUM 13-11-2009  21:15
   
DOELPUNTEN 7’ Sababti (1-0), 13’ Bachar (2-0), 18’ 10m. Duzgun (2-1), 19’ Corens (3-1), 30’ El Ghaadaoui (4-1), 34’ Duzgun (4-2), 36’ Corens (5-2) en 37’ Harram (6-2). 
   
VERSLAG Het werd uiteindelijk maar een 6-2 score en Chase Antwerpen domineerde de hele partij tegen Kayas Beringen, maar dat klasseverschil werd niet uitgedrukt in het aantal doelpunten voor de thuisploeg. Onnoemelijk veel kansen werden er gecreeërd, maar evenveel werden er ook gemist. Dé grote meneer van de match was een alomtegenwoordige Mustapha "Brazil" Harram.
Van in de eerste minuut waren er doorlopend kansen voor Chase, maar het was wachten tot de 7de minuut voor Sababti de nul van het bord haalde. Toen had het al 5-0 moeten zijn!!!! De staak, de dwarslat bleven in de weg zitten of de Beringense doelman en vooral Moutoud keerden alles weg achteraan. Toch na 13' een mooi uitgespeelde kans met de 2-0 van Bachar. Na 18' nekte de foutenlast Chase en Duzgun schoot vanop 10 meter de 2-1 in. In de slotseconden ging Corens door op snelheid voor de 3-1 ruststand. (Het moet normaal dan al 10-1 zijn!!!!)
Vermits Sababti op tweemaal geel stond en die de derby met MSC van volgende week niet wilde missen, werd die op de bank gelaten en kreeg opnieuw de jeugd de kans met na 30' de 4-1 na een loeier van ver van Ghadaaoui op pass van Bachar. Duzgun antwoordde met de 4-2 op snelheid. Het signaal voor Antwerpen om een tandje bij te steken in de slotfase. Na een schitterende slalom van Harram schoof die in de voeten van Corens voor de 5-2. Harram maakte de uiteindelijk zelf de 6-2 op aangeven van youngster El Farissi.

Ook de beloften blijven na een 3-2 winst aan de leiding. Chase Antwerpen maakt zich nu op voor de "clash" van volgende vrijdag bij MSC Antwerpen dat bij winst op gelijke hoogte kan komen, maar NIET aan de leiding vermits Chase meer gewonnen matchen en doelpunten heeft. 

TERUG