NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Chase Antwerpen - EGR Zonhoven  4 - 4  (2-2)
   
DATUM 09-04-2010  21:15
   
DOELPUNTEN 8’ Rossi (0-1), 11’ Sababti (1-1), 14’ Laarissi (2-1), 17’ Hilven (2-2), 27’ Zouggaghi (3-2), 32’ Rossi (3-3), 36’ Bachar (4-3) en 39’ Selimovic (4-4). 
   
VERSLAG Een vertoning van de kant van de leider die alleen maar als beschamend kan omschreven worden en het enige lichtpunt van de avond was de kampioenstitel voor onze jonge beloften.

Keepers Morant en Aps en Corens zaten gekwetst aan de kant en Achabar zat zijn eerste van drie schorsingsdagen uit. Maar dat is nog geen excuus voor zulk een wanprestatie waarbij Chase van bij aanvang baas was maar zich dacht wat "spielerei" te kunnen veroorloven. Lekker niet dus en na 8' ging de oude leeuw Rossi op snelheid door de thuisdefensie voor de 0-1. Even slikken toch maar Sababti zetten kort daarop de zaken recht met de 1-1. Chase speelde als een oude dame met reuma maar op aangeven van Zouggaghi toch de 2-1 voor Laarissi. Chase bleef kansen onbenut laten en bakte er niets van met de 2-2 van Hilven tot gevolg die gewoon twee man in de wind zette. Ook na de pauze ging Zonhoven voluit en voelden ze dat er meer inzat. Een nog steeds prominent aanwezige Selimovic trok de kar, maar Zouggaghi tikte de 3-2 in. Chase bleef op de goal beuken maar de bal wilde er niet in: zijnet, staak, onderkant lat buiten, 5 x missen op de lijn……enfin, onkans alom. De mooiste goal kwam van Rossi die de 3-3 magistraal in de verste hoek poeierde. EGR trok alles in defensie maar op pas van El Haoual lukte Bachar de bevrijdende 4-3. Wie dacht dat het over was kwam bedrogen uit want in de slotminuut pakte Selimovic uit met de verdiende 4-4 op zijn eigen subtiele manier zoals we het al 15 jaar van hem kennen!

Volgende week op verplaatsing naar Kayas Beringen zal er opnieuw met een stevige zege moeten aangeknoopt worden wil men de opgebouwde voorsprong behouden tegen de playoffs! 

TERUG