NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Chase Antwerpen - Charleroi Action 21  4 - 3  (1-2)
   
DATUM 26-03-2010  21:15
   
DOELPUNTEN 7í Zouggaghi (1-0), 19í Canaris (1-1), 20í Fossť (1-2), 21í pen. Zouggaghi (2-2), 27í Bachar (3-2), 31í Sababti (4-2) en 39í Lucio Rosa Lima (4-3). 
   
VERSLAG Met de komst van de aloude aartsrivaal Charleroi wist Antwerpen dat het voor een moeilijke klus stond. Men hoopte op winst om de kloof met de achtervolgers zoveel mogelijk te verwijden om de eerste plaats tegen de playoffs veilig te stellen. Bokser "oep zaan bakkes" Sugar Jackson tekende voor de aftrap.
Al in de eerste minuut was er een loeier van Achabar maar dan verviel de match in een minuten lange studieronde uitgenomen een kopbal van Dujaquier door grote uitblinker Morant overgetipt. Na 7' pas van El Haoual op Zouggaghi voor de 1-0. Corens miste op de lijn en Liliu net naast. Een schot van Ayaoub nipt overgetikt en ook Dujaquier geen succes met schot. Een counter van Zouggaghi net over. Ref Waroux zeker geen thuisfluiter geeft Harram licht geel maar vergeet even later een lichte penalty op Hitou wel te fluiten. Harram haalt Diogo die door was onderuit en krijgt dan tweede geel en dus rood. Charleroi voert tegen man minder druk op en Canaris 1-1 en Fosse op pass van Liliu 1-2 ruststand.
Na 21' fluit Deckers zuivere penalty die door Zouggaghi wordt omgezet voor 2-2. Chase herpakt zich maar kort daarop kan Bachar een gouden pas van El Haoual niet verzilveren. Na 27' ziet Hitou de bezoekende doelman ver uit doel en hij schuift door naar Bachar voor de 3-2. In een scrimmage voor doel tikt Sababti de 4-2 in en de bomvolle zaal ontploft. Charleroi op zoek naar goals maar Lucio en Dujaquier geen succes terwijl aan overzijde Zouggaghi op lijn mist en Hitou in zijnet . A21 blijft drukken maar een fenomenale Morant pareert kanonschoten van Liliu en Diogo. In de 39' toch nog 4-3 voor Lucio en heel A21 in de aanval. In de laatste seconden van de match blijft Chase dank zij keeper Morant gespaard van gelijkspel.
Ook onze beloften bleven baas met 3-2 en aan kop met 5 punten op MLZ en 7 op A21!
Woensdag a.s. krijgt Chase bezoek van MLZ voor terugmatch BVB, waar het een 4-2 achterstand moet inhalen om de bekerfinale te halen. 

TERUG