NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD A.S. Schaerbeek - ZVK Sahin 05 Hasselt  7 - 7  (3-4)
   
DATUM 05-03-2010  21:15
   
DOELPUNTEN Lagouireh (0-1), Boujemaoui (1-1), S. El Haoual (1-2), Ahrika (2-2 en 3-2), Lagouireh (3-3), S. El Haoual (3-4), Salah (3-5), Grünholz (4-5), Lagouireh (4-6), Alliouat (5-6), S. El Haoual (5-7), Grünholz (7-7) en Latrach (7-7). 
   
VERSLAG Bij de thuisploeg verzorgde – na het ontslag van Illy Kodalci – Angelo Acciardi de coaching. Hij kon de ploeg niet de beoogde driepunter bezorgen. De ploeg verdiende die nochtans maar Sahin toonde zich efficiënter in de afwerking en kon rekenen op een uitstekende doelman Jonathan Vaes. Sahin leek zelfs met de drie punten Brussel terug te gaan verlaten tot op de valreep Grünholz en Latrach toch nog een puntendeling uit de brand konden slepen.

GUY BECKERS nieuwe coach
In de wedstrijd bij Futsal Hasselt (26 maart) debuteert Guy Beckers als de nieuwe coach van A.S. Schaarbeek. Hij neemt het roer over van Illy Kodalci die de voorbije dagen ontslagen werd. Beckers is al de derde coach want A.S. begon het seizoen met Youssef El Guir op de bank en tussendoor nam Angelo Acciardi de honneurs waar.
Beckers heeft de dubbele taak: A.S. Schaarbeek trachten in eerste nationale te houden en naar volgend seizoen toe (na de nog te realiseren fusie met Futsal Beringen) een volwaardige eerstenationaler uit te bouwen. 

TERUG