NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Baio Futsal Morlanwelz - Futsal Topsport Antwerpen  0 - 5  (1-1)
   
DATUM 20-05-2009  21:00
   
DOELPUNTEN 7’42”Ferrian (1-0), 7’56” Achabar (1-1) 
   
VERSLAG Dat Morlanwelz en Antwerpen niet de beste maats zijn, was geweten. In de bekerfinale stonden ze nog met getrokken messen tegenover mekaar. Maandag in de heenwedstrijd was het in Berchem verre van een broederlijke strijd. Woensdag ontspoorde de rivaliteit helemaal.
Doelman Eder Fehrmann beging na 8’40” een slidingfout en zag dat scheidsrechter Bultinck zwaaiend met een gele kaart in zijn richting rende. De tweede gele kaart trouwens want een minuut voordien had hij hem al een eerste geel karton getoond. Fehrmann grabbelde overeind en stootte met zijn hoofd in het aangezicht van de referee. Die rende naar de tafel en schorste zonder pardon de wedstrijd.
In zijn spoedzitting besliste het Sportcomité van de KBVB dat FTS Antwerpen de stilgelegde wedstrijd in de tweede halve finale van de playoffs tegen Morlanwelz wint met forfaitcijfers. FTS Antwerpen speelt nu woensdag 27/5 de eerste finale thuis in sporthal Rooi tegen Charleroi A21. Keeper Eder Fehrmann van Morlanwelz die ref Bultinck een kopstoot gaf, komt licht weg met een schorsing van 3 jaar waarvan slechts 6 maand efffectief en ingaand per 1/6/2009. 

TERUG