NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD RS Decoratie Edegem - Futsal Hasselt  2 - 11  (0-5)
   
DATUM 20-02-2009  21:15
   
DOELPUNTEN 6’ Zouggaghi (0-1), 6’ Belmhani (0-2), 6’ Zouggaghi (0-3), 7’ Belmhani (0-4), 11’ Sababti (0-5), 23’ Papanicolaou (0-6), 24’ Zouggaghi (0-7), 26’ Willems (0-8), 29’ Potvin (1-8), 32’ Zouggaghi (1-9), 36’ Willems (1-10), 39’ Jaffal (2-10) en 40’ Zouggaghi (2-11). 
   
VERSLAG ONMONDIG RSD EDEGEM TERECHT AFGESTRAFT

Tegen de Limburgse wervelwind Futsal Hasselt kon een zwak en absoluut ondermaats Edegem niets inbrengen en toen het na 6' met drie doelpunten binnen een minuut om de oren werd geslagen wist iedereen dat de match afgelopen was en dat de overige 34" minuten er teveel aan zouden zijn. De uiteindelijke 2-11 was niet eens overdreven tegen een snel Hasselt dat een prima balcirculatie liet zien en dat als één blok op het terrein stond. Ontzettend veel balverlies van Edegem en geklungel van de "tenoren" maakte dat het een bittere afgang werd voor de thuispoeg. Uitblinker was de jonge Antwerpenaar Zouggaghi met vijf goals.Het feit dat Ajouaou geschorst bij Edegem ontbrak was niet eens een excuus voor de wanprestatie. Schitterende acties met afwerking aan de tweede paal maakten dat Zouggaghi en Belmhani binnen 6' de stand naar 0-3 trokken. Edegem vond geen respons en opnieuw Zouggaghi en Sababti tikten de 0-5 ruststand in.

Na de pauze nog extra tegenslag voor Pouwels die - weer eens tegen Hassselt - met een serieuze enkelblessure de ongelijke strijd staakte. Het ging van kwaad naar erger en het balverlies bij Edegem werd schrijnend toen Hasselt via Papanicolaou, Zouggaghi en Willems naar 0-8 uitliep. Gelukkig stond er nog Rousseau in doel om erger te voorkomen. Na 29' maakte de ingevallen Potvin op pass van Jaffal er eindelijk 1-8 van. Zouggaghi en Willems scoorden de 1-10 voor Jaffal op aangeven van Abdouni de 2-10 tegen de touwen schoot. Eveneens in de slotminuut lukte Zouggaghi zijn vijfde goal voor de 2-11 eindstand.

Met de match volgende week bij KK Malle waar keeper Rousseau geschorst is, zal er deze week eens een hartig woordje moeten gepraat worden om de Edegemse neuzen weer volop in dezelfde richting te krijgen om deze wanprestatie achter ons te laten. Een complete offday om zo snel mogelijk te vergeten dus! 

TERUG