WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - ZVC Klein-Brabant  10 - 3  (3-1)

DATUM 10-10-2008  21:15

DOELPUNTEN 8’ Azzimani (1-0), 13’ Toukouki (2-0), 15’ Peeters (2-1), 18’ Govers (3-1), 25’ Toukouki (4-1), 25’ pen. Eder (5-1), 27’ Toukouki (6-1), 29’ De Smet (6-2), 31’ Govers (7-2), 33’ Frederick (7-3), 35’ Azzimani (8-3), 38’ Toukouki (9-3) en 40’ Gessner (10-3)

VERSLAG Na de prachtprestatie tegen Edegem kreeg Malle een op papier haalbare tegenstander op het menu. Hekkensluiter Klein-Brabant Puurs kon in de huidige competitie nog geen punt behalen. Trainer Belmans kon beroep doen op een volledig fitte selectie. In het begin van de wedstrijd was er van het klasseverschil dat uit de rangschikking zou kunnen afgeleid worden, geen sprake. Voor beide doelen waren er enkele kansjes en doelman Maes moest enkele keren gepast ingrijpen. Malle moest hard zwoegen om de openingstreffer aan te tekenen. Die kwam er door de jarige Azzimani op aangeven van Aktepe. Na een individuele actie kon Toukouki de marge verdubbelen, maar Puurs slaat direct terug : 2-1. Govers zet de 3-1 ruststand op het bord. Eder snoept de bal af, het schot van Toukouki wordt afgeweerd, maar Govers scoort in de rebound. In de tweede helft is Malle vastbesloten om de voorsprong uit te diepen. Pogingen van Naalden en Eder missen nog doel, maar na vijf minuten gaat het plots heel snel. Verschueren biedt Toukouki de 4-1 op een gouden schoteltje aan en in dezelfde minuut zet Eder een penalty wegens handspel om. Opnieuw Toukouki maakt er 6-1 van. Puurs mildert nog tot 6-2 via een fraaie vrije trap, maar Malle stoomt door. Gessner bedient Govers die eerst op de paal besluit, maar in tweede instantie toch kan scoren : 7-2. Opnieuw kan Puurs onmiddellijk tegenscoren, maar daarna is het al Malle wat de klok slaat. De bezoekers komen ogen en andere ledematen tekort om het allemaal te belopen. Gessner zet twee bezoekers in de wind en legt de bal bij Azzimani die maar binnen te tikken heeft : 8-3. Enkele minuten voor affluiten wordt Gessner vliegende keeper. Dat levert in de laatste minuut een doelpunt op van Toukouki. Zestien seconden voor het einde legt Gessner na een 1-2 met Toukouki de eindstand vast : 10-3. Het publiek genoot met volle teugen van deze wedstrijd. Binnen veertien dagen komt Houthalen-Genk op bezoek in Rijkevorsel. Houthalen doet het dit seizoen heel wat beter dan het vorige en staat op een fraaie zesde plaats. Afspraak op 24 oktober.