NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - RS Decoratie Edegem  3 - 3  (1-1)
   
DATUM 27-02-2009  21:15
   
DOELPUNTEN 10í Ajouaou (0-1), 19í pen. Eder (1-1), 27í Azzimani (2-1), 34í Jacobs (3-1), 36í El Haoual (3-2) en 39í Aps (3-3). 
   
VERSLAG Er stond een heel andere ploeg dan tegen Hasselt op het terrein want Edegem zette meteen druk op de ketel met een loeier van Jaffal die nipt naast ging, net als die van Pouwels die door Maes in corner werd gewerkt.Ook een mooie 1-2 tussen Kasmi en Jaffal week af en een vrijschop van Samir ging nipt over. Aan de overzijde moest beloftenkeeper Aps - de man van de match - schoten weren van Naalden en Verschueren. Op aangeven van Ajouaou opende Kasmi en even later schoot Boujouh naast een leeg doel. Edegem morste ongelooflijk met open doelkansen en Malle kwam pas na 19' op 1-1 via een penalty van Eder na een domme fout van Boujouh.

Na de rust drukte Malle maar opnieuw Tim Aps die alles weerde, terwijl Pouwels en Samir een leeg doel misten. Na ongefloten neerleggen van Boujouh kon Azzimani alleen op doel afgaan voor de 2-1. Edegem bleef de kansen opstapelen en er evenveel missen terwijl Jacobs na 34' een solo vanop eigen helft in doel besloot voor de 3-1. Edegem was klaar wakker en op pass van Ajouaou mikte Samir de 3-2 tegen de tent na 38'. Edegem zette alles op alles en Birger Maes pakte op de lijn een knaller van Boujouh. In de slotseconden besloot keeper Aps mee op te rukken bijna van aan eigen doel. En met succes want zijn uithaal ging snoeihard los de winkelhaak in voor de 3-3. 

TERUG