NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - RS Decoratie Edegem  6 - 2  (4-1)
   
DATUM 07-11-2008  21:15
   
DOELPUNTEN 2í Ilyas El Haoual (1-0), 4í Harram (2-0), 14í Boujouh (2-1), 16í Bali (3-1), 19í Ilyas El Haoual (4-1), 28í Chaibai (5-1), 32í Jaffal (5-2) en 36í Chaibai (6-2). 
   
VERSLAG Derby der ongelijke kansen

RSD Edegem verloor, verwacht, bij co-leider Antwerpen dat bijna Braziliaans de bal fenomenaal snel liet rondcirculeren en daartegen kon Edegem weinig inbrengen, alhoewel er driemaal een tien meter werd getrapt maar Morant stuitte. Al na 2' was er de eerste goal van Ylias. Antwerpen schuwde de "zware hamer" niet en daarvan was Ajouaou al na 2' het slachtoffer. Op vrijschop van Sababti dikte Harram aan tot 2-0. Samir El Haoual trachtte tegen te stoten maar liep zich vast op Morant. Na 9' brak Samir de ban, walste door de thuisdefensie en legde in de voet van Boujouh die niet aarzelde voor de 2-1. Bij FTS stapelden de fouten zich op, maar de 10 meter van Samir werd door Morant in corner gewerkt. Na 16' een geweldige "patat" van Bali voor de 3-1. Op slag van rust doorsteekpass van Chaibai naar Ylias voor de 4-1. De 10 meter van Boujouh werd opnieuw door Morant gepakt.

Na de rust zette Edegem druk, maar kwam er niet door. Jaffal kanjerde een vrijschop tegen de staak. Na Edegems balverlies de 5-1 voor Chaibai. Edegem bleef er echter voor gaan maar verkwanselde gouden doelkansen tot na 32' Morant de bal loste en Jaffal met een lobje de 5-2 intikte. Nog wat wederzijdse kansjes maar het was Chaibai die de 6-2 eindstand op het bord zette.

Morant kwetste zich tijdens een duel, werd tijdens de rust door ambulanciers tijdelijk verzorgd wegens een gescheurde lip maar diende zich meteen na de match aan in het ziekhuis waar die lip genaaid werd. 

TERUG