NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD F.P. Houthalen-Genk - RS Decoratie Edegem  5 - 1  (3-0)
   
DATUM 26-09-2008  21:15
   
DOELPUNTEN 4í Di Marco (1-0), 13í en 20í El Allouchi (2-0 en 3-0), 27í o.g. Stegemann (3-1), 37í en 38í Akouz (4-1 en 5-1). 
   
VERSLAG Wederom puntenverlies voor RSD Edegem

Na het gelijkspel van vorige week heeft RSD Edegem dit keer de drie punten in Houthalen laten liggen. Nog steeds worstelend met een omvangrijke ziekenboeg (Pascal Vercauteren, Mohamed Kasmi) en zonder de geel geschorste Samir El Haoual was het duidelijk dat het een zware opdracht zou worden om de drie pinten mee terug naar huis te nemen. De invallers van deze gekweste of geschorste kernspelers deden hun best, maar zijn nog niet volwaardige spelers om de ploeg op een hoog niveau te laten draaien. Houthalen begon gretig aan de wedstrijd en in de 3de minuut kon Houthalen een counter goed afwerken en stond de 1-0 op het bord. Nog geen minuut later haald Stegemann met een maaibeweging Jaffaj Aziz onderuit, maar de scheidsrechter gaf aleen een blauwe kaart (Aziz heeft de tweede helft wegens de blessure niet meer op het veld geweest). Houthalen bleef het spel in handen houden en kon de score tot 3 0 opdrijven.

De tweede helft zette RSD Edegem wat meer druk. In de 26ste minuut een mooie aanval waarbij Steve Pouwels de bal strak voor doel kon brengen. Youssef Boujouh stond op de goede plaats, maar toch was het Stegemaan die de bal voorbij zijn eigen doeklan tikte. RSD Edegem kreeg terug wat hoop, maar het was Houthalen die de score verder deed oplopen tot 4-1. Een ultiemen poging van RSD Edegem door met Tim Aps als vliegende doelman te gaan spelen bracht alleen voordeel voor Houthalen, wat zij maakte er in de 18de minuut nog 5-1 van. 

TERUG