WEDSTRIJD F.P. Houthalen-Genk - Futsal Topsport Antwerpen  2 - 8

DATUM 02-11-2007  20:00

DOELPUNTEN

VERSLAG De beloften van Forcom blijven na 8 wedstrijden zonder puntenverlies aan de leiding van het klassement. Een vroege achterstand kon de jongens van coach Yvan Smets niet verontrusten. Bij de rust wezen de bordjes 1-4 na goals van Salah, Straetmans (assist Verstraeten), Lauwers (assist Salah) en opnieuw Salah na een prima individuele actie. Zelfde aantal doelpunten na de rust en bovendien in dezelfde verhouding. Eerst scoorde Anthone op aangeven van Salah en even later scoorde Hicham Salah zijn derde treffer na een gemeten corner van Straetmans. Houthalen-Genk milderde tot 2-6 maar Straetmans (met een geweldig afstandschot) en Mathias Lauwers (met een schitterende geplaatste schuiver in de hoek) diepten de voorsprong verder uit tot 2-8.